Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu transferde çok duyumcu patladı artık sneijder gelmeden sözleşme maddeleri ortaya çıkmadan kimseye güvenmemek lazım

Timurlenk'in haberi yüzde yüz doğrudur demiyorum zaten. Ama bende nedense bu adamın gelse bile gönülsüz geleceği hissi var. :(

Transfer Nöbeti

Yok zaten verdiğin örneği ben anladım.Haklısın da ama benim sitemim bunca çabanın sadece 1 sezon için olması.Zaten bu zihniyette olan adamdan fayda da gelmez.Gelsin 2,5 yıl artı 1 yıl veya 2 yıl opsiyonlu sözleşmeye imzayı atsın ikinci Hagi olmaya geliyorum sözünün gereğini yapsın,buna karşılık taraftarın ve camianın ona karşı olan ilgisini,sevgisi tatsın tüm bunlara rağmen yine de gitmek isterse zaten tutmayız.

Sen o zaman serbest kalma maddesi istemezsin diye anliyorum, katiliyorum da.

Ama ilk tercih degilsen, oyuncunun planlari varsa bunu istiyorlar artik.

Verip vermemek yonetime kalmis artik.

Ha dogru mu bilmiyoruz, varsayimlar izerine konusuyoruz tabi.

Herkes ortaya çıktı nerdeyse demeç verdi..Ama olayların fitilini ateşleyen Ünal başkan sırra kadem bastı:))

Timurlenk'in haberi yüzde yüz doğrudur demiyorum zaten. Ama bende nedense bu adamın gelse bile gönülsüz geleceği hissi var. :(

sneijderi oyun karakterini bilen birisi olarak sadece sunu söyleye bilirim . sneijder gelirse oyununu oynar cünkü gercek profesionel oyuncusu. ajax egitimli oyuncular genelikle böyle oluyor ama en önemlisi hollanda milli takimin kaptani ve perfomansini en azindan dünya kupasina kadar yüksek tutmak isteyecekdir.

Sen o zaman serbest kalma maddesi istemezsin diye anliyorum, katiliyorum da.

Ama ilk tercih degilsen, oyuncunun planlari varsa bunu istiyorlar artik.

Verip vermemek yonetime kalmis artik.

Ha dogru mu bilmiyoruz, varsayimlar izerine konusuyoruz tabi.

Evet,maalesef öyle.Neyse şunun şurasında Cuma'ya ne kaldı. :asd:

yok abi yok gelmesin bunun bu kafayla bize gram faydası olmaz

aslında adama hak verelim başka bir ülke başka bir atmosfer başka bir din başka insalar başka bir ev.bunlar önemli yeri geliyor biz bile bir yerden bir yere gidince yadırgarız zor alışırız

bencede gule oyniya gelmiyecek ama mizmizlik yapipda zorla gelmeyecektir.

gonulsuz gelicek gibi geliyor banada ama oyniyacagi ilk arenadaki macda bu hemen degisecektir:D

Bu arada su Belhanda mi nedir. umarim f7 ye gider. fransada cok yakin bir arkadasim cingene pis karakteri oldugunu söylüyor ki montpelierde normalmis bu durum zaten. yani pek bir karakter egitimi yokmus. gercigi bu baskani gördükden sonra sasirmadim buna. Iyi oyuncu ama her an saatli bomba türünde takim icinde. aykut bunu 1-2 hafta sonra kofar herhalde :asd:

keske bulent tulunu gondermeseydik...

liderlik vasfi olan, yakisikli ve aklini celebilen adamlar yollamak lazim bu isler icin

o gozlulugu o tipi bende gorsem 20 defa dusunurum :D

bu işi sadece bir kişi çözer

aslında adama hak verelim başka bir ülke başka bir atmosfer başka bir din başka insalar başka bir ev.bunlar önemli yeri geliyor biz bile bir yerden bir yere gidince yadırgarız zor alışırız

vallahi o konuda katılmıyorum. istanbula gelince hayat standardı olarak avrupadan aşağı bii hayat süreceğini sanmıyorum. bizim zenginlerimizin bebekte nişantaşında yaşadığı hayatı avrupada kaç şehirdeki insanlar yaşıyabiliyor. zenginlikse zenginlik, marjinallikse marjinallik. cem yılmazın dediği gibi bi tarafına buzlu badem sokacak kadar marjinalleşmiş zengin lavuklar var. :)

bu işi sadece bir kişi çözer

hzxdr.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt