Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray'da transfer komitesinin mutlu sona ulaşabilmek adına yoğun mesai harcadığı Wesley Sneijder, İtalya basınına açıklamalarda bulundu ve baskıdan rahatsız olduğuna dikkat çekti. La Gazzetta dello Sport'a bir ropörtaj veren Hollandalı yıldız, "Biri benim bugün İstanbul'da olacağımı söylemiş. Hayır, şu anda buradayım ve beni rahatsız eden tek şey içinde bulunduğum baskılı ortam" diye konuştu.

Transferin son durumu hakkında da bilgilendirme yapan 28 yaşındaki oyuncu, "Şu anda geleceğime karar vermek için, piyasadaki diğer oyuncular gibi benim de 31 Ocak 2013'e kadar zamanım var. Ben de acele etmeyeceğim. Biz burada arkadaşlarımla birlikte tarihe geçecek işler yaptık. O yüzden bana baskı yapacaklarını düşünmüyorum. Benim rahatsızlığım, gelen tekliften bağımsız olarak, hayatımda büyük bir değişikliğe neden olacak bu karar için bana çok kısa bir süre tanınması. Bu durumun parayla alakası yok." ifadelerini kullandı.

Bu adamı hala isteyen varmı ?

Böyle birşey varsa bugün vazgeçmeleri lazım bu transferden

transfer ıslerını gonullu komısyonsuz yapan tek kısı bılırım haldun ustunel kımsenın haberı yokken yapıyodur bı gece anzısın resmı sıte acıklıyordu...yonetımın haldunu bu ıslerın basına gecırılmelı acılen... tulun zaten grets zamanında komısyon yedığı asıkar sımdı yıyecektı fatıh hoca ıstemedı su transferde yer adım gıbı emınım...

Dünya devlerinin kitlelere bir düşünceyi empoze etmek için en iyi silahı medya'dır..

Ama ben şunu anlamıyorum Fatih Terim EGOİST'tir dedin mi kuşların ağzıyla konuşmuş olursun...

Sneijder gelirse oynatmak veya oynatmamak tabiki de hocanın elindedir.. sürekli oynayacak diye anlaşma mı yapılmış Sneijder ile ?

Kuyt'ı transfer etmek için Kuyt'ın ayağına giden, istediği zaman kapıyı çekip gidemeyen, beden hocasından hallice bir adam yerine. İtalya'da saygıyla milletin eline sarıldığı bir insanı tercih ederim.

hocayı egoist dememi yanlış bi tabir olarak algılamayın. diğer arkadaşın dediği gibi ihtiraslı olarakda düşünebilirsiniz. kötü bi maksatta söylemedim.

kötü maksatla söylemedim diyorsun. 2 gelişindeki durumları örnek veriyosun. maksadın ne ozaman??

ihtiraslı olması-kendi istediği oyuncuları alınmasını istemesi kötü mü? hocanın istediği isimlere bakalım kötü mü?

ayrıca ben yönetime kızmamın sebepi 34224324 kere söyledim. herşeyi uzatmaları. anladık snejder bu - daha önceki leri??

hergün konuşmaya gerek yok, görüşüyoruz-olumlu veya olumsuz- aldık-almadık. hergün yönetici çıkıp birir anyaa biri konya derse olacağı bu..

geçen devre arasıda böyle oldu. bize transfer yaramıyorrrrr...

Araniza yeni katildim reisler, hayirli bir donem olur bizim icin umarim Sneijderli veya Sneijdersiz.

Size ufacık bir hatırlatma yapmak istiyorum...

Fatih Terim Galatasaray'da Divan Kurulu Üyesi oldu yakın zamanda..

Başkanımız Ünal AYSA'ın Genel Kurul Üyesi olabilmesi için 12 senesi var yanlış duymadınız koca 12 sene..

Fatih Terim Divan Kurulu Üyesi olduğu için mertebe olarak Başkandan da yönetimden de üstün bir yerdedir..

sen geliyorsun 2.gelişindeki olumsuzlukları söylüyorsun bana. ilk gelişinde neydi.. hoca ya bişey bırakıldığı yoktu o sende. sahiplenilmedi, borç muhabbeti yüzünden istenilen adamlar alınmadı. hatalar dersten çıkartan bir hoca var eskisi gibi değil.. bunun farkında değilsen kusuruma bakma sen hala 2.gelişinde kalmışsın.

başkan son sözü söylesin tamam da. fatih hoca nın 1,5 senedir istediği oyuncuları herkes biliyor görüşülüyor alınanlar çok nadir gözüküyor. son dakika golü riera-yiğit-sercan-necati. hoca bunlarımı istedi. ego imiş. evet başarı gelirse hoca astığım astık kestiğim kestik yapıyor. haklıda..

hergün abuk sabuk şeylerle eleştirliyorki, hoca da başarı gelmeden fazla laf söylemiyor. alın size başarı diyip bitiriyor işi..

renktaş birinci gelişinde başta faruk süren vardı.faruk süren başka bi başkan,canaydın başka bi başkan. neyse tartışma böyle uzayıp gidecek.aslolan galatasaraydır. başarılar gelsin.ve inşallah başkanımızla hocamız daha uzun yıllar çalışsın. ben her ikisinide canı gönülden seviyorum.geçen sene takım ne halden ne hale geldi..bunu ozaman da söyledim fatih hoca olmasa o takımı başka hiç kimse toparlıyamazdı. inşallah bu senede ş.liginde en üstlere çıkarız...ve bunu yapacak tek adamda fatih hocadır.

Şaka maka Fatih hoca çok değişik biri yahu. Nike fatih hocaya teklif yapıyor bizim ürenlerimizi giy sana şukadar para vericez diye. Fatih hocada para istemem ama benim giydiğim ürünü başka hiç kimsede görmicem. Ancak 5-6 ay sonra piyasaya sürersiniz kabul ederseniz olur diyor. :)

Bu Fatih Hocanın gücünü gösterir..

Herkese günaydın arkadaşlar

Umarım bu bekleyişimiz bugün son bulur artık ...

ayrıca egoıst lık felknapta vardı hakan sukur ve lınclon kadro dısı bırakarak neymıs kızlarını kampa aldıklarını ıcın...hem besıktas macı oncesı... hagıde de var sakız cığnedı dıye mısımovıc yedı efsanemız ... olsun canı saolsun o gun mısı gıtmeseydı suan on numara aramazdık

La Gazzetta dello Sport'a bir röportaj veren 28 yaşındaki Sneijder, FC İnter Başkanı Massimo Moratti'ye, kendisine baskı yapmamasını söylediğini belirtti. Sneijder, sadece saatler içinde karar vermesi için üzerine gidilmesine ilişkin, "Bakın, tüm futbolcular bu transfer döneminde, 31 Ocak'a kadar ne yapacaklarına karar vermelidir. Ben de öyle yapacağım. Acelem yok ve acele etmek de istemiyorum" dedi.

bu haber dogrumu?

Başkanımız Ünal AYSA'ın Genel Kurul Üyesi olabilmesi için 12 senesi var yanlış duymadınız koca 12 sene..

Fatih Terim Divan Kurulu Üyesi olduğu için mertebe olarak Başkandan da yönetimden de üstün bir yerdedir..

ergün sen yapıyon şimdi..

hoca için bişey derken ünal reyis ne duruma düşürüyon. art niyetli olsam farklı laf çakardımmm sana:D

Galatasaray'da transfer komitesinin mutlu sona ulaşabilmek adına yoğun mesai harcadığı Wesley Sneijder, İtalya basınına açıklamalarda bulundu ve baskıdan rahatsız olduğuna dikkat çekti. La Gazzetta dello Sport'a bir ropörtaj veren Hollandalı yıldız, "Biri benim bugün İstanbul'da olacağımı söylemiş. Hayır, şu anda buradayım ve beni rahatsız eden tek şey içinde bulunduğum baskılı ortam" diye konuştu.

Transferin son durumu hakkında da bilgilendirme yapan 28 yaşındaki oyuncu, "Şu anda geleceğime karar vermek için, piyasadaki diğer oyuncular gibi benim de 31 Ocak 2013'e kadar zamanım var. Ben de acele etmeyeceğim. Biz burada arkadaşlarımla birlikte tarihe geçecek işler yaptık. O yüzden bana baskı yapacaklarını düşünmüyorum. Benim rahatsızlığım, gelen tekliften bağımsız olarak, hayatımda büyük bir değişikliğe neden olacak bu karar için bana çok kısa bir süre tanınması. Bu durumun parayla alakası yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak ?

Evet var ...

Basında çıkan haberlere inansaydık salı gecesi havalimanında olurduk :yenieek:

ayrıca egoıst lık felknapta vardı hakan sukur ve lınclon kadro dısı bırakarak neymıs kızlarını kampa aldıklarını ıcın...hem besıktas macı oncesı... hagıde de var sakız cığnedı dıye mısımovıc yedı efsanemız ... olsun canı saolsun o gun mısı gıtmeseydı suan on numara aramazdık

herkes egoist morunhio-ferguson vs..

başkan görevdeyken galatasarayın en yetkili kişisidir. galatasarayı da ve fatih terimi de yönetir.

üstün mertebe başarıdır.Şuan ikiside çok başarılı.Biri başkan biri teknik direktör.

Bu dedikleri doğruysa ben hiç sesimi çıkartmam. Biraz empati kurduğunuz zaman söyledikleri mantıklı. Ancak gerçekten bu yüzden mi cevabını geciktiriyor, İnter'den alacaklarını mı tahsil etmeye çalışıyor ki bunu da bir dereceye kadar anlarım yoksa söylendiği gibi İngiltere'den teklif mi bekliyor. Benim açımdan gerçek neden önemli.

Ya çıkan her habere inanıp adama sallıyorsunuz. Oğuz Altay'da ısrarla aldırış etmeyin dedi birde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt