Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hani sneijderle anlaşmıştık tek sorun interle para sorunuydu

yada sunun kararınımı vericek acaba parayı bırakıp bizemi gelicek yada hayır paramı bırakmıyorumda gelmiyorumdamı dicek bu sanırım çünkü sneijder anlaşmışlar dimi

Sneijder'e bizden başka 7 kulüp de teklif vermiş ama bunların teklifi bizimkinin yanına bile yaklaşamıyormuş.

Sneijder ve İnter ile kesin olarak anlaşmışız, işin uzaması Sneijder'in kararını vermeden İnter'den bütün alacaklarını kapatmak iistemesiymiş.

Sonuç olarak büyük bir ihtimalle Sneijder bize gelecek,

Küçük bir ihtimal ise İnter'de kalması ama buda zor görünüyor.

sneijder olmassa insallah alernatiflerede biraz yonelmislerdir yoksa sap diye kaliriz

Yav birader tam bir haftadır bizimkiler ile görüşüyorsun. Daha İstanbul'a adam gönderip, bilgi almak yeni mi aklına geldi yahu. :mad:

Uefa kupasını almış ve Dünya 3.sü olmuş ancak bunun devamını getiremeyen bir futbol ülkesi olarak,transfer etmek istediğimiz kaliteli oyuncuların bizi Katar gibi görmezi gerçekten zoruma gitmiyor değil belki kızacaksınız ancak müslüman olmanın bile bunda etkisi olduğunu düşünüyorum açıkçası..

Bu sebeple şu dakikadan sonra kabul etse de etmese de fizana kadar yolu var..

Maçlar başladığında görüşmek üzere..

bence ırmak kazuk bu sefer tuturacak arkandayız ırmak yürüüüüüüüü :)

Ne bitmez 24 saatmis -____- Her gün Sneijder 24 saat içinde kararini verecek. Yeter lan yeter biraz insaf tövbe tövbe

yarında benmi son 24 saat desem tutma ihtimali var herkes sallıor nasılsa:b5:

Irmak Kazuk başta oyuncu karar verecek dedi sonra oyuncuyla da anlaşıldı dedi ondan sonra para sorunu var İnter'le dedi ondan önce de 24 saat içinde dedi ondan sonra yine Oğuz Altay'ın tweetlerini doğruladı iki gün içinde dedi. Maşallah :b5:

Bu Irmak'ın bir dediği diğer dediğini tutmuyor.Bu da sallıyor olmasın?

Yazılan çizilene fazla inanmayın diyor Kazuk, çünkü İtalyanlar Türkleri kaynak alıyor Türkler de İtalyanları kaynak alıyor ve işler karışıyor diyor.

Her yazılana inanmayalım arkadaşlar.

Bu iş olacak:)

An itibariyle cezam bitti.Neyse ki ben gelmeden Sneijder'de gelmedi. :asd:

Irmak Kazuk: Galatasaray Inter kulübüyle de oyuncuyla da anlaştı. Sadece Sneijder Inter'le olan ekonomik problemlerini çözmeye çalışıyor.

bize şunun kararını belirtcek o zaman

parasını bırakıp gelicek

yada paramı bırakmıyorum gelmiyorum dıcek dımı bu

of zor ya bırakmayabilir

Şu İstanbul'a gelecek izlenim yapacak kısmı hiç yakışmamış.Gelecekse gelsin gelmeyecekse sie gitsin.Nedir lan bu? Bulunmaz hint kumaşı sanki dingil.Heyecan filan da kalmadı.Kaka gelsin anasını satayım.

özhan doğan kimdir

ah Lincoln reis :sad007: simdi nobetlerde sefil olmazdik

Bu olayın başından beri Çarşamba bitecek bu iş diyordum, geçmiş mesajlarıma bakarsanız. İçime doğmuştu, sanırım gerçekten öyle olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt