Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fiko : Taraftar Oğuzhan'ı seyretmeyi çok seviyor. Diğer rakiplerimizde olsaydı bu böyle olmazdı. Onlar da işte Sneijder, işte Krasic, bu tip oyuncuları taraftarları seyretmekten keyif alıyor. Biz de ise genç, ahlaklı, Türk ağırlıklı, bir kolej takımı havasında oynayan gençlerin oynadığı takım daha keyif veriyor. Bu nedenle de bu rotada ilerliyoruz

Fiko gene laf sokmaya çalışmış ,sen şuna desene paramız yok 7 senede bir şampiyon oluyoruz pahalı oyuncular alamıyoruz :D

lan fiko oğlum bizim kadroda ki genç oyuncular as oyuncu gibi olduğu için sen farkedemiyorsun :o

herkes bu gırgır şamatada şu anda ama ırmakın açıklamaları beni çok pis kıllandırdı lan ne demek olumlu olumsuz karar bu adam bizimle anlaşmadı mı

İçiniz rahat olsun beyler ananeme sneijder gelsin duası yaptırdım kalbi temiz kadındır

Ünal Aysal mı dedi ?

Irmak Kazuk İtalya'dan bağlandı. Sneijder demiş "24 saat içinde olumlu-olumsuz kararı mı vereceğim" diye, yarın da birkaç akrabası gelecekmiş İstanbul'u gözlemlemek için, daha yeni aklına gelmiş beyimizin İstanbul'u araştırmak.

Yönetim bu olaydan da başarısız çıkarsa taraftarın gözünde güven duygusu biter.

heyecan da kalmadi gercekten gelirse bile, o kadar yani...

Bana Hollanda'dan bi haber geldi. Sneijder ucaga bindi. 1:45 de Istanbul'da.

Irmak Kazuk boşuna İtalya'ya gitmez. Tatile gitmemiştir rahat olun. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt