Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

geldi miiiiiiiiiiiiiiiii

kavga var haberturkte izleyin

Sneijder'in ilk aklında biz varız ki akrabalarını gönderiyor.

Bir de İnterden alacağı aylık para 900 bin euro brüt.

Irmak kazuk KOLPALIYOR. Yeterli bilgisi yok konuda çok belli. Günlerdir aynı şeyleri söylüyor.

Yarın, perşembe, cuma, cumartesi. Yarınlar bizim nasıl olsa dimi Sneijder :)

gürcan ilk kez doğru bir laf etti, biz hamiti bile kaç günde zor ikna ettik sneijder için bu süre normal

Fiko : Taraftar Oğuzhan'ı seyretmeyi çok seviyor. Diğer rakiplerimizde olsaydı bu böyle olmazdı. Onlar da işte Sneijder, işte Krasic, bu tip oyuncuları taraftarları seyretmekten keyif alıyor. Biz de ise genç, ahlaklı, Türk ağırlıklı, bir kolej takımı havasında oynayan gençlerin oynadığı takım daha keyif veriyor. Bu nedenle de bu rotada ilerliyoruz

Fiko gene laf sokmaya çalışmış ,sen şuna desene paramız yok 7 senede bir şampiyon oluyoruz pahalı oyuncular alamıyoruz :D

ahahaha ulan fiko sen krasic'i anca rüyanda görürsün, sneijder'i hayal bile edemezsin. bu ırkçı çarşı grubuyla çok tiner çekmiş herhalde yine

yalnız öyle bi uykum varki 2 dk kapasam gözümü uyuyacam

o değilde heycanım kalmadı diyenler gelince görücem ben sizi :cool:

allah bir mani keder vermezse geldiği zaman bana göre son yılların transferi olacak.

2 hafta sneijder gibi bir yıldız için gayet normal.sorun, biz kap'a görüşmelere başladık diye çok erken bildirdik.bu hafta başı bildirsek çok çok iyi olacaktı.

halit sneijderden bahsediyoruz kardeşim mustafa sarptan değil

Evet benden ondan bahsediyorum.Sence de bu naz fazla olmadı mı? Şimdi de akrabalarını gönderiyormuş İstanbul'a da gözlem yapacakmış.Doğru veya yanlış çok yanlış birşey.Zaten kaç kere İstanbul'a gelmiş belli değil.Daha ne gözlemi?

beyler arabayı çalıştrdım çıkyımmı yola:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt