Deniz Altınsacli
Sarı Üye
- 1 Temmuz 2011
- 935
- 0
- 976
Cevap: Transfer Nöbeti
oguz altayın dediklerini unutmayın kimseye kulak asmayalım :yenieek:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fırat Günayer @firatgunayer
Sneijder'la ilgili bilgilerimi paylaşayım..Hala en iyi,en yüksek teklif Gs'den..Evet dememe sebebi tamamen zaman kazanmak..Teklif bekliyor.

Açık mert korkusuzca gazetesi sneijder'in resmi sitesinde eski klüplerine Inter'i eklediğini yazmış.Ben siteye baktım ama wesley at present plays for internazionale yazıyor. Wesley weer terug in de basis bij Inter
Açık mert korkusuzca gazetesi sneijder'in resmi sitesinde eski klüplerine Inter'i eklediğini yazmış.Ben siteye baktım ama wesley at present plays for internazionale yazıyor. Wesley weer terug in de basis bij Inter
Çok talihsiz bir açıklama idi bence
Sent from my iPad using Tapatalk
[video=youtube;cFp_X04gaZY]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cFp_X04gaZY[/video]
![]()
şu sneijder yerine diego ile uğraşsaydık çoktan almıştık ya
Beyler Irmak ne zaman konuştu, geçmişten yayını bulmaya çalışıyorum. Saat kaç gibi bağlandı Irmak ?
Irmak Kazuk: En somut detay, Sneijder yakin cevresine, Tulun ve Özkan Dogan'a (transferi yürütüyormus) aynisini demis, 24 saat icinde kararimi verecegim. Olumlu olursa gelirim Istanbul'a. Sponsorluk krizi Inter ile büyük ölcüde asildi. Su an ki sorun Sneijder'in 2 aylik alacagini almak istemesiyle bir sorun var. Gelirken 2 aylik alacagini birakmak istemiyor, imza atinca alamama gibi bir cekincesi var Hollandalinin. Imzaya kalmis durumda gibi gözüküyor. Baska kulüplerinde ilgilendigini tam 7 takimin ilgilendigini, talip oldugunu söylemek mümkün. Galatasaray'in teklifine cokta yaklasan 2. bir takim yok. Galatasaray'in bu transfere yakin oldugunu gösteriyor bu. Kameraman arkadasimla Milano'ya inis yaptik ve Sneijder'in evine gittik. Bekleyen meslektaslarimiz vardi hem türk hem italyan. Kacirdimiz birsey var mi diye sorduk. Evinden disariya cikmamis bugün Sneijder, hala evinde, Özkan Dogan'a yaptigi aciklama telefon'dan yapilmis. Son 24 saat icersinde cevabini verecek gibi gözüküyor. Cevresinde, ajax alt yapisinda oynarken, cok fazla türk arkadasinin oldugunu biliyoruz. Yarin Sneijder'in bir kac yakinin Türkiye'ye gelerek son bir önizleme yapacagi yönünde bir bilgide elimizde, bu konuda bir gelisme olacak. Yarin sabah itibariyle özelikle Istanbul kanadinda bir hareketlenme olacak gibi gözüküyor, yarin sabah 10'da antremani olacak Inter ile ona cikma durumu var. Aksam ki kupa macinada gitmedi, evinden seyretti ama antremana katilmak durumunda her hangi bir cezaya tabi tutulmamak icin. Ondan sonra hareketlilik burdada artacaktir. Bu transferi yürüten iki kisi var, birisi baskan Aysal ötekisi Bülent Tulun. Su anda burda degil ama Galatasaray beklemeye koyuldu sebebi bu. Ali Güven dün gece gec saatlerle itibariyle ortaya cikti, aracilik yaptigi bu transferde aktif rol aldigi bir haberi vardi, ama Sneijder'in Türkiye'den sadece Özkan Dogan, Tulun ve Aysal'i taniyorum ben kimseyle transferim hakkinda konusmadim söyledigini biliyoruz. Ali Güven ismi bilgi kirliliginin bir parcasi. Bu is artik imza asamasinda, 24 saat icinde evet geliyorum diye imzalayacak yada olumsuz cevabi ile dönecek ama sunun altini cizelim diger 7 rakibi oldukca önünde gözüküyor bu transferde. Galatasaray su anda futbolcuyla ve Inter ile anlasti, dolaysiyla bu üclüde en ufak bir pürüz yok, sadece Sneijder imzalamadan önce Inter ile ekonomik sorunlari cözmek istiyor, Inter'de parasini birakmak istemiyor.
Scoutgs
Ne yönden
şu sneijder yerine diego ile uğraşsaydık çoktan almıştık ya
GSCimbom Taraftar forumu olarak Alexa değerlerinde daha üst sıralarda olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bir ara Türkiye'de ilk 400'e kadar girmiştik üyelerimiz sayesinde.
Yine tüm üyelerimizden Alexa Toolbar eklentisini kurmasını rica ediyoruz.
Ayrıca bu sefer Alexa Toolbar kurup, bunu belirten üyelerimize 1 aylık TAG hediye veriyoruz.
Alexa internet rating aracıdır. GSCimbom'un hakettiği yerde olabilmesi için foruma giren her üyemiz bize destek verirse çok daha iyi yerlere gelebiliriz.
TIKLAYIN, indirmeyen fenerli olsun.