Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

duyumcular bile rest çekti vallahi.duyum falanda yok.

Gerek yoktu 30 sayfa okumana...

Kisa ve öz

Bilmemkacinci son 24 saat.

Fiko : Taraftar Oğuzhan'ı seyretmeyi çok seviyor. Diğer rakiplerimizde olsaydı bu böyle olmazdı. Onlar da işte Sneijder, işte Krasic, bu tip oyuncuları taraftarları seyretmekten keyif alıyor. Biz de ise genç, ahlaklı, Türk ağırlıklı, bir kolej takımı havasında oynayan gençlerin oynadığı takım daha keyif veriyor. Bu nedenle de bu rotada ilerliyoruz

Fiko gene laf sokmaya çalışmış ,sen şuna desene paramız yok 7 senede bir şampiyon oluyoruz pahalı oyuncular alamıyoruz :D

Tutturmuşlar Beşiktaş genç takım diyei lk 11' de hangisi genç bunların Hilbert-Toroman-Fernandes-Sivok-Uğur Boral-Almeida-Olcay-Holosko-Mc Gregor

Necip ve Oğuzhan dışında genç oyuncu yok adamlarda.

ay şimdi bayılazaam

Ben şahsi düşüncemi belirtmek istiyorum. Sneijder önce ailesinin onayını almayı mazeret etti, sonra da İnter ile olan sorununu kullanıyor. Galatasaray'ın teklifi yabana atılır teklif değil, o yüzden Galatasaray'ın teklifini kaybetmek istemiyor son çare olarak kullanmak istiyor, ama süreci ne kadar uzatabilirse kendisine teklif gelme olasılığı var. Çeşitli mazeretler üreterek süreci uzatmanın derdinde. Değilse 2aylık maaş ne vergilerle yıllık maliyeti 10milyon euroyu geçen İnter için sorun teşkil eder, nede daha önünde 6-7 sene aktif futbol oynama şansı olan Sneijderi...

Sneijder Galatasaray'ı son çare olarak görüyor hoşumuza gitse de gitmese de gerçek bu... Ne yalan söliyim içimdeki bu Galatasaraylılık aşkı, duygusu olmasa onun yerinde ben olsam ben de aynısını yapardım...

Oha Adele'nin Skyfall şarkısını yeni dinleyebildim daha inanılmaz olmuş lan, hayran kaldım. Kaç dakikadır tekrar tekrar dinliyorum. :cool::cool:

renktaşlar biz meloyu 1 ay beklemedikmi

biraz sabır lütfen

Sneıjder Ya bizim Ya da toprağındır unutmayın...

Herkese İyi Geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt