Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Selam beyler. Az önce İnter Milano klübünde görevli arkadasım Juan Joseph de Bastian Schweinsteiger 'den aldığım bilgiye göre Sneijder bugün kulüp binasında Moratti ile bir görüşme gerçekleştirmiş. İçeride hararetli tartışmalar geçmiş ve Sneijder Galatasaray'a gideceğini söylemiş. Toplantı 3 saat kadar sürmüş. Buradan anlaşılacağı üzere sözleşme 3 yıllık. Herkese hayırlı olsun.

Herseye inanmayı bir biraksaniz artik sıkıcı olmaya basladiniz her yazana inaniyorsunuz

renkdaş bu transfer döneminde iyi oyuncular alacaz gibi geliyor hemen ardındada şöyle bir his oluşuyor bu adamlardan verim alamıyacaz

Ben yanlış mı biliyorum yani bu adam antrenman yapmıyor ki,tatil yapıyor şuan..Anlamadım hayırlısı diyelim

yolanthe-244.jpg

yolanthe-384.jpg
,

yolanthe-284.jpg

seksi klubun seksi oyuncusu olucak :D

Sneijder'le ilgili çıkan bu ABD söylemi doğruysa eğer vazgeçelim.Bizi günübirlik düşünen,gelmeden gitme hesabı yapan adamdan zinhar fayda gelmez.

Selam beyler. Az önce İnter Milano klübünde görevli arkadasım Juan Joseph de Bastian Schweinsteiger 'den aldığım bilgiye göre Sneijder bugün kulüp binasında Moratti ile bir görüşme gerçekleştirmiş. İçeride hararetli tartışmalar geçmiş ve Sneijder Galatasaray'a gideceğini söylemiş. Toplantı 3 saat kadar sürmüş. Buradan anlaşılacağı üzere sözleşme 3 yıllık. Herkese hayırlı olsun.

Sezai terk.

Bülent Timurlenk ‏@timblnt

Sneijder'in Galatasaray'dan istediği serbest kalma rakamı konulmuş 2014 yazında ABD'ye gideceği bir kontrat.... Yolanda Cabau önemli!

İyi o zaman, bize gelirse 1 yıllık parasını alıp yatar, sonra ver elini ABD'ye.

Albayrak'a göre "Hagi olmak istiyorum" diyormuş :asd:. Hem karakter hem yetenek olarak Hagi'nin JB'lerindeki kıl dahi olamaz bu adam.

350 tane abuk subuk sözleşme haberi var bir tanesi doğru değil..Ama adam çıkıp sözleşmeyi görüp yada görenlerden birini görüp "Amerikaya gitme maddesi" istiyor diyor..Ya nasıl bir hayal gücü bu nasıl bir yazmadır bu..Twitterdan nefret ediyorum

350 tane abuk subuk sözleşme haberi var bir tanesi doğru değil..Ama adam çıkıp sözleşmeyi görüp yada görenlerden birini görüp "Amerikaya gitme maddesi" istiyor diyor..Ya nasıl bir hayal gücü bu nasıl bir yazmadır bu..Twitterdan nefret ediyorum

Karaktersiz hepsi yalan konuşarak rant elde etmeye çalışıyorlar..

Nasıl bir ruh halleri var anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt