Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder lan bu 31 Ocağa kadar beklenir diyen var mı?

Yoksa herkes benim gibi -Ulan 3 gün dedin 10 güne uzattık neyse kararı söylesin önümüze bakalım diye mi düşünüyor

iki gazete haberi okuyup gaza gelmemek lazım.

kimse Galatasaray dan büyük değildir ama bahsettiğin adam Sneijder naz olacak elbette. Hamit bile ne kadar uğraştırdı bizi hatırla

İtalyan basınında var bu haber.Dediğin gibi olsa imzayı atardı çoktan.İngiltereye gitmek için bizi kullanıyor.Piyasası yüksek kalacak ondan.Kimse hikaye yapmasın artık ya.

Bildirildi, öğrenildi, ifadesi kullanıldı gibi ifadeleri olan haberlere inanıyormusunuz siz? Aklınızı seveyim. Kim bildiriyor kim ifade ediyor kardeşim. Bizim medya adamların telefonlarını bile dinliyor.

8fpw3.jpg

Inter Milanın muhasebesinden bayan Clarissele konuştum. Başkanın onu azarlamasını unutmuş, morali düzelmiş. Sneijder'in Galatasaraya transferi vesile olsun İstanbula gelmek istiyorum dedi. Milanoluyum, Romayı, Floransayı iyi biliyorum tarihi şehirleri çok seviyorum İstanbulu görmeyi hep istemişimdir dedi.

Kaynağını forum yetkilerine söylediiğinden olabilir.

Forum yönetimi, Hakan Albayrağın kaynağını teyit ettirmiş mi peki??

Yönetim çıksın desin evet bu adam boş sallamıyor eyvallah diyecem, bi kaç kez bende inandım o elemana, ama mesajlarını silende bu yönetim?? Nasıl teyit bu :o

Herhangi bir takımın teklifinin bizi geçmesi için yaklaşık 11 milyon euro falan vermeleri gerekiyor. Bunu da veren olmaz. Çünkü bizde vergi yok.

Forum yönetimi, Hakan Albayrağın kaynağını teyit ettirmiş mi peki??

Yönetim çıksın desin evet bu adam boş sallamıyor eyvallah diyecem, bi kaç kez bende inandım o elemana, ama mesajlarını silende bu yönetim?? Nasıl teyit bu :o

İnanma yahu kolpacının teki.

İtalyan basınında var bu haber.Dediğin gibi olsa imzayı atardı çoktan.İngiltereye gitmek için bizi kullanıyor.Piyasası yüksek kalacak ondan.Kimse hikaye yapmasın artık ya.

tamam Sneijder gelmesin yiğit filan alalım imza atmaya razılar nasıl olsa.

yapılan transferler sadece bu senenin takımını oluşturmak için değil.

Yoksa herkes benim gibi -Ulan 3 gün dedin 10 güne uzattık neyse kararı söylesin önümüze bakalım diye mi düşünüyor

başka transferler olsun bekleriz sorun değil, ama oda yok. yönetimde 10 kişi varsa ve transferle uğraşan 15-20 adam. hepsi snejder dışında bir halt yaptıkları yok. arkadaş başka mevkilere adam alın yeter..

transfer olacak futboolcu transfer sezonunun başında olur ki ligler başlayana kadar form tutar. Ligler başlıyor 3 hafta geçiyor sonra transfer yap, zaten adamın alışma dönemi derken 10 hafta geçiyor. Biz bu adamı shalke'yi eleriz, 3,9 mio eur kazanırız da parasının büyük kısmını karşılarız diye alıyoruz. adam daha gelecek, ay sonu karar verecek de shalke maçlarında oynayacak. oooooo

Ligde zaten iyi gidiyoruz. bu kadro büyük ihtimal şampiyon da olur, bize CL'de adam lazım.

Bu konuda idolüm Bayern Münih'tir. adamlar 6 ay öncesinden adam alıyorlar, o kdar plan program içindeler. Bizde ise ben adnan sezginin 10. aydan erken transfer yaptığını bilmeme. hep son gün gece yarısı yaptı transferleri

GS miz adi bir nenejer tarafından adeta kullanılıyor üzülüyorum adam bizim teklifimizi kullanark diğer teklifleri yüksek tutmaya çalışıyor üzücü ama bizmle dalga geçer bir havası var

Benim için son tarih bu hafta sonuna kadar..

Haaaaa bu sabırsızlığın sebebi de sneijder değil yönetimdir maalesef..

Sneijder e düşünmek istemesi, daha iyi teklif beklemesi konusunda hak veriyorum..

İş bitmeden yada bitirmeye çok yaklaşmadan açıklanırsa taraftarında gazı kaçar böyle..

Kim olursa olsun Galatasarayı kullandırmayalım.Kimse Galatasaraydan büyük değil.Ünal Aysalda dahil buna

GS miz adi bir nenejer tarafından adeta kullanılıyor üzülüyorum adam bizim teklifimizi kullanark diğer teklifleri yüksek tutmaya çalışıyor üzücü ama bizmle dalga geçer bir havası var

Kardeş o değil de Kadıköy'de kupayı nasıl aldık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt