Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dediklerine lafım yok zaten; biz kendimizi iyi pazarlayamıyoruz eğer gerçekten uygun bir strateji izlenirse muazzam bir potansiyelimiz var; lig için de tartışmasız EPL, ama portekiz liginden iyi olmamıza rağmen oyuncular yine porto yu tercih eder bizdense çünkü basamak takımı olarak isim yapmış adamlar birkere.

Sen anladın aslında demek istediğimi yoksa zaten seninle aynı fikirdeyim, sadece kendimizi iyi pazarlayalım diyorum okadar.

Ülke futbolunun başında Yıldırım Demirören yani gizli başkan Aziz yıldırım varken anca kendimizi şikeyle avrupaya tanıtırız ,

Değişmesi gereken kafa yapısı değil , kafaların kendisi değişmeli anca o zmn futbolumuz ilerler ve avrupa standardına yaklaşırız ! .

Sneijder'in son açıklamaları;

Transferin son durumu hakkında da bilgilendirme yapan 28 yaşındaki oyuncu, "Şu anda geleceğime karar vermek için, piyasadaki diğer oyuncular gibi benim de 31 Ocak 2013'e kadar zamanım var. Ben de acele etmeyeceğim. Biz burada arkadaşlarımla birlikte tarihe geçecek işler yaptık. O yüzden bana baskı yapacaklarını düşünmüyorum. Benim rahatsızlığım, gelen tekliften bağımsız olarak, hayatımda büyük bir değişikliğe neden olacak bu karar için bana çok kısa bir süre tanınması. Bu durumun parayla alakası yok." ifadelerini kullandı.

kaynak: Webaslan ve Gscimbom.com

şimdi şunu sormak istiyorum. neden başkan farklı, sneijder farklı açıklama yapıyor? yalan söyleyen kim sizce?

Sniejder...

hangi dün 24 saat içinde kesin kararını verecek, evden dışarı çıkmadı hep düşündü vs vs diye laflar dolanıyordu...

ayrıca evinden çıkmadıysa böyle bir demeci telefonda mı verdi???

abD5yzMakg.jpg

içimden geldi :o

Sneijder'in son açıklamaları;

Transferin son durumu hakkında da bilgilendirme yapan 28 yaşındaki oyuncu, "Şu anda geleceğime karar vermek için, piyasadaki diğer oyuncular gibi benim de 31 Ocak 2013'e kadar zamanım var. Ben de acele etmeyeceğim. Biz burada arkadaşlarımla birlikte tarihe geçecek işler yaptık. O yüzden bana baskı yapacaklarını düşünmüyorum. Benim rahatsızlığım, gelen tekliften bağımsız olarak, hayatımda büyük bir değişikliğe neden olacak bu karar için bana çok kısa bir süre tanınması. Bu durumun parayla alakası yok." ifadelerini kullandı.

kaynak: Webaslan ve Gscimbom.com

şimdi şunu sormak istiyorum. neden başkan farklı, sneijder farklı açıklama yapıyor? yalan söyleyen kim sizce?

Adam haksız da sayılmaz; ayrıca bu adamı aldık diyelim son transfer gününde hemde, schalke maçlarında da katkı yapamadı ve elendik, geri kalan kontrat süresinde kadro dışı mı bırakacağız adamı, sonuçta muhtemelen son kontratı oluruz bizde tutarsa 33/34 yaşına kadat bizim 10 numara yükümüz çekecek, bize sadece bu sene için mi cl hakkı verildi?

Irmak Kazuk, bu transfer ile ilgilenen menajerden aldığı bilgi : "24 saat içinde olumlu-olumsuz kararını bildirecek" . Bugün bir şeyler olur diyebilir miyiz?

Ülke futbolunun başında Yıldırım Demirören yani gizli başkan Aziz yıldırım varken anca kendimizi şikeyle avrupaya tanıtırız ,

Değişmesi gereken kafa yapısı değil , kafaların kendisi değişmeli anca o zmn futbolumuz ilerler ve avrupa standardına yaklaşırız ! .

Maalesef:yenieek:

Ama en azından kulüp bazında kendimizi soyutlamaya çalışabiliriz; 2000-2002 yılları arasında da ligimiz bu haldeydi ama yaptığımız isim çok önemliydi ve yabancı basında kuşgiller için bizden 50 yıl geride ifadeleri kullanılıyordu. (bkz: ingiltere basınının leedsin karagalara 6 attığı maçtan sonraki yorumları:asd:)

Irmak Kazuk, bu transfer ile ilgilenen menajerden aldığı bilgi : "24 saat içinde olumlu-olumsuz kararını bildirecek" . Bugün bir şeyler olur diyebilir miyiz?

ne olacağı belli gibi...

önden yapmış açıklamasını...

fazla uzatmamak lazım artık...

bakalım nasıl altından kalkacak yönetim bu rezaletin...

Akşam saatlerinde bi 24 haberi daha düşer.

Ben bilinen bir gerçeği söyledim okuduğunu anlayamıyorsan o senin bileceğin iş..

Genel kurul bizim klubümüzün en yüksek organıdır bunun neyini yanlış anladın ?

Fatih terim Divan Kurulu üyesi..

divan kurulu üyesi klübün başkanından daha büyüktür demek istiyosun yani? evet klübte çalışan bir işçi olmasa dediğin doğru.Ama o klübün personeli olup maaş alamaya başladı mı onun futbolcudan veya bir malzemeciden farkı yoktur.El ele resimler de hikaye Fatih hoca kendini yönetim kurulunun üstüne çıkarmaya başladığı an.Spor programlarında yorumculuğa başlar bu kadar basit.

Sneijder'e muhasebe hesabı yapıyorsunuzda bu adam ne kadara oynuyordu şimdiye kadar? bu adamın getirilerini niye düşünmüyorsunuz?

aynen sezon sonu yönetim çıkıp dese size yıldız transferi yaptım. yıldız oyuncu yapmak kolay değil kombinelere %20 zam yapıyorum. kim itiraz eder.

geçen sene formalar ne kadardı bu sene başında ne kadar? bunlara bir bakmak lazım. bizim forma PSG, Manu, Barça, Real formalarıyla aynı fiyat, hatta bazılarından pahalı. bir fener maçında 700 tl ye bilet sattılar 1 saatte bitti. Taraftara forma- bilet değil umut satıyorsun. Bu taraftar bir şekilde stadı dolduruyorsa, o formayı alıyorsa yıldız oyuncuları hak ediyor diye düşünüyorum.

şu unutulmamalı ki iyi oyuncu başarıyı, başarı parayı, para da daha iyi oyuncuları getirir.

amacın tecavüz ise sadece coşkunu yazsaydın

o bişeymii??

-------------muslera-------------

--eboue--toure--semih--carlinhos--

----hamit---g.inler---selçuk----

----kaka-----burak---snejder-----

toplam maliyet

3242423423424234234233 euro:) karşı tarafın yaşacağı zevk paha biçilemez:D

hadi şimdi abuk subuk durumu kurtacak sırf transfer yaptık demek için transfer yapma zamanı...

o bişeymii??

-------------muslera-------------

--eboue--toure--semih--carlinhos--

----hamit---g.inler---selçuk----

----kaka-----burak---snejder-----

toplam maliyet

3242423423424234234233 euro:) karşı tarafın yaşacağı zevk paha biçilemez:D

sadece bakarak bi garip oldum izlesem neler olur :D

Şu Carlinhos gelirse inşAllah iyi çıkar. Herkes kadroya felan yazıyor ama O'nun yaptıklarının daha iyisini Riera yapıyor. (İzlediğim videolardan çıkardığım sonuç)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt