Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

24 saat diyen Irmak Kazun, şimdi Cuma günü diyor. Bizimle bir hafta boyunca yöneticilerden tut gazetecilere, gerizekalı twitter duyumcularından gazinocular kralına kadar herkes dalga geçti. Topunuzun.

Sorun onlarda değilki.Sneijder'de.Resmen kullanıyor bizi İngilteredeki piyasası düşmesin diye.

Başkan taa 1 hafta önce müspet falan diye açıklama yapmasa şuan daha iyi olurdu. Bu açıklamanın sebebimi var? Yoksa düşünülmeden yapılmış bi açıklamamı??

Dinliyomusun Ntvde Irmağı ne açıklama yapmış?

2 aylık alacağı kaldı vs vs her zaman bildiğimiz şeyler

Dinliyorum da Irmak'ın, Oğuz Altay'dan veya Yöneticilerden fazla birşey bilmediği ortada.. O yüzden bunların peşinden koşmamak lazım yada izlerken kesin doğru diye bakmamak lazım.. 3-5 gündür TVleerde bizi geren açıklamalar geliyor çünkü bu onların işine geliyor net..

Moratti ver lan adamın parasını

Vermiş çözmüşler..

Sneijder kafam rahat bir şekilde karar vermek istiyorum demiş...

Abi yemin ederim karşımda görsem dalarım ben bu Sneijder'e...

Ver kardeşim o zaman bir karar gitmeyeceğim de kalacağım de.. İngiltere'ye gitmek istiyorum de...

Herkese göz kırpıyor mahalle zillileri gibi..

Oğuz altayın dediğine inanın bunların hepsi tırt konuşmak için konuşuyorlar bildiklerinden değil bakın keyfinize gelirse seviniriz gelmemede canı Sağolsun takımıma her türlü güvenim sonsuz

2 aylık alacağı kaldı vs vs her zaman bildiğimiz şeyler

Dinliyorum da Irmak'ın, Oğuz Altay'dan veya Yöneticilerden fazla birşey bilmediği ortada.. O yüzden bunların peşinden koşmamak lazım yada izlerken kesin doğru diye bakmamak lazım.. 3-5 gündür TVleerde bizi geren açıklamalar geliyor çünkü bu onların işine geliyor net..

Doğru diyosunda hepde şuçu medyaya atmamak lazım.Sneijder verdiği sözleri tutmuyor bence.Yoksa bizim yöneticiler bu kadar emin konuşmaz.

Anlaşılan bu iş daha uzayacak ama yönetimden biri çıkıp da konuşmuyor. Hakaret edeceğim şimdi, yahu haysiyet, şeref sahibi yöneticilerimiz. Çıkıp bugün cevap alacağız dediniz beş gün önce. Çıkıp konuşsanıza bre ahlaklı, şerefli, namuslu insanlar. Şerefini, haysiyetini sevdiğim yöneticiler, konuşun.

fanatik'in haberi umarım yalanlanır.Ve umarın yalandır.

Ya arkadaşlar tabi ki sallıyorlar .Yapmayın inanmayın prim vermeyin şu heriflere.

Baksanıza nasıl oyun oynuyorlar üzerimize. Sanki sneijder hergün transfer edilebilecek bir futbolcu muamelesi yapıyorlar. Bizim alma ihtimalimiz bile korkutuyor bunları.

Gören de sanki fener de herşey muhteşem ,galatasaray'da kriz var sanır.

Kimse soruyor mu aziz söz vermişti 3 yabancı nerede diye?

Hergün yarın bu nöbet çok can sıkmaya başladı.Hayır tamam Sneijder bu kolay kolay alınmaz da kardeşim stoper solbek filan biley alın bütün kulüp bir adamın ağzından çıkan kelimeye kitlenmiş.

Bizin yönetim aşırı A-CE-Mİ.

Bu arada bu Bülent Tulun'nun olayı nedir.Gaklatasaray hakkında her olumsuz haberde başrol.Yol versinler gitsin biz de rahatlayalım Fatih Terim'de.

Sorun onlarda değilki.Sneijder'de.Resmen kullanıyor bizi İngilteredeki piyasası düşmesin diye.

Ne alaka ya Nerden öğrendin şimdi Sneijder'in teklif beklediğini.. Resmi ağızlardan gelen şey açık, Sneijder ile problem yok İnter ile Sneijder arasında alacak problemi var diyor hemen hemen herkes resmi tüm açıklamalar buraya çıkıyor kafanıza göre yorumlamayın şu olayları ya..

Transfer Nöbeti

Rica etsem biri 2 cümleyle ırmağın dediklerini özetleyebilir mi ?

bu isin artik tadi kacti diyen tek benmiyim?

kardesim ya gel yada gelmiyom de babanin kulubu mu burasi?

maclar basliyo biz hala transfer derdindeyiz.. bikerede su kampa yetisse transfer rahat olsak.. hayal iste :rolleyes:

Ne alaka ya Nerden öğrendin şimdi Sneijder'in teklif beklediğini.. Resmi ağızlardan gelen şey açık, Sneijder ile problem yok İnter ile Sneijder arasında alacak problemi var diyor hemen hemen herkes resmi tüm açıklamalar buraya çıkıyor kafanıza göre yorumlamayın şu olayları ya..

31 Ocağa kadar karar vericem diyor.Madem kabul etti söylesin anlaştım diye.

Küfür serbest olsun vallahi çıldıracağım, Sneijder gelmesin umrumda değil, niye kandırdınız bizi ey yöneticiler? Artık Sneijder istediği yere gitsin bir gram üzülürsem namerdim.

24 saat diyen Irmak Kazun, şimdi Cuma günü diyor. Bizimle bir hafta boyunca yöneticilerden tut gazetecilere, gerizekalı twitter duyumcularından gazinocular kralına kadar herkes dalga geçti. Topunuzun.

kendinizi dalga gecirecek konuma neden sokuyorsunuz?

Neden resmi organa inanmiyorsunuz?

bunlari yaptiginiz icin hakk ediyorsunuz siznen dalga gecilmesine.

Sv: Transfer Nöbeti

Küfür serbest olsun vallahi çıldıracağım, Sneijder gelmesin umrumda değil, niye kandırdınız bizi ey yöneticiler? Artık Sneijder istediği yere gitsin bir gram üzülürsem namerdim.

Tamam hadi Serbest. Et küfürunu

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

En başından beri diyorum ya yönetim medyayı yemliyor ya da Sneijder işi oyalamak için bahane üretiyor.Parası kalmışsa gelir son başvurur fifaya.

İmaj hakkı filan varmış yıllardır transferde duymadığımız terimler türedi.Şu adama bi solbek alsa yetersizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt