Sezer Bulat
Kırmızı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
şınayder öyle veya böyle paragöz birine benziyor, ben tırsmaya başladım bu cücükten
şınayder öyle veya böyle paragöz birine benziyor, ben tırsmaya başladım bu cücükten
Doğru diyosunda hepde şuçu medyaya atmamak lazım.Sneijder verdiği sözleri tutmuyor bence.Yoksa bizim yöneticiler bu kadar emin konuşmaz.
Küfür serbest olsun vallahi çıldıracağım, Sneijder gelmesin umrumda değil, niye kandırdınız bizi ey yöneticiler? Artık Sneijder istediği yere gitsin bir gram üzülürsem namerdim.
Rica etsem biri 2 cümleyle ırmağın dediklerini özetleyebilir mi ?
Doğru diyosunda hepde şuçu medyaya atmamak lazım.Sneijder verdiği sözleri tutmuyor bence.Yoksa bizim yöneticiler bu kadar emin konuşmaz.
kendinizi dalga gecirecek konuma neden sokuyorsunuz?
Neden resmi organa inanmiyorsunuz?
bunlari yaptiginiz icin hakk ediyorsunuz siznen dalga gecilmesine.
Sneijder ne sözü vermiş ? Bu işin sencesi bencesi mi var? yanında mıydın söz verirken?
Yönetim büyük oranda bitti gibilerinden konuştu..
Moratti biran önce karar ver diyor
Sneijder daha var acelemiz yok diyor
Karısı kirli oyunlar var diyor...
Herşey ortada en son resmi ağızlardan gelen bilgileri doğruluyor.. Ee daha sencesi bencesi yok resmi ağızları bekleyin sence bence demek yerine yoksa kafayı yersiniz bu gidişle..
Anlaşılan bu iş daha uzayacak ama yönetimden biri çıkıp da konuşmuyor. Hakaret edeceğim şimdi, yahu haysiyet, şeref sahibi yöneticilerimiz. Çıkıp bugün cevap alacağız dediniz beş gün önce. Çıkıp konuşsanıza bre ahlaklı, şerefli, namuslu insanlar. Şerefini, haysiyetini sevdiğim yöneticiler, konuşun.
Rica etsem biri 2 cümleyle ırmağın dediklerini özetleyebilir mi ?
ne bilyon?Sneijderin yanindamisin?
31 Ocağa kadar karar vericem diyor.Madem kabul etti söylesin anlaştım diye.
Ulen haddini aşan sensin..
Vay anasını Galatasaray forumlarında Fatih Terim'e alanen hakaret...