Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim taraftarda bi alem iyi mi. Kendi kendine bişeyler düşünüyor kafasından uyduruyor yalan medya haberlerine inanıp Sneijder'e küsüyor :D komedi ya.

yav neymis sneijder italyan basınına konusmus hani baskanda konusmustu yalanlandı.Sneijder dün evinden çıkmamıs adam evinin önünde yalan mı söylücek bu haber bence yalan.

doğru olsada sayet Gs ile anlastım ancak inter paramı vermiyor gidemiyorum demesini bekliyebilirmisiniz. öyle bisey diyemez tabi bunları der.

he interden alacagı parayı sorun edip uzatıyor dersen anlarım ancak sneijderi 3 günde transfer etmeyi beklemeyin zaten

bu arada yönetim diğer oyuncuları almadıgı için suçludur ancak sneijderi beklediği için değil.

habere inanmıyorum geçende baskan konusmustu göya bunlara adam evinden çıkmamıs kapıcıyamı yapmıs bu açıklamayı

ulan şu adamların parasını biz geciktirseydik. çokta çekip gitmişlerdi. üstüne fifaya gidip şikayete etmişlerdi. fifadan bize boruyu sokmuştu

Su an oturma organiyla konusan sensin.

eger gozlerin goruyorsa ve beynin algiliyorsa ac galatasaray.org resmi sitede aciklananlari oku ondan sonra cik disarida hava al tekrar gelip burda cevap yazarsin.

Resmi organ kimdir yönetim kuruludur. Yönetim kurulu üyeleri sürekli açıklama yaptı 24 saat diye değil mi? Bugün cevap verecekler, bugün olumlu olumsuz bitecek bu iş dediler sürekli ama bir gün sonra çıkıp Sneijder'den haber bekliyoruz da dediler. Sürekli ertelediler, daha bekleyemeyiz deyip ertesi gün üç gün süre verdik dediler. Bu oturma organından konuşma olmuyor da ne oluyor.

Cuma gününe kadar vaktimiz var işte eğer yönetim bi sürpriz yapmazsa tabi. 2 günde stoper için birileriyle görüşsünler 2 günde aşama kazanır. Sneijderin ağzından çıkacak 2 kelime lazım bize onuda telefonda söleyebilir. Veya yöneticiler ayrılır birileri İtalyada kalır birileri diğer transferle uğraşır. Bastırsınlar boş durmak bişey kazandırmaz

Sv: Transfer Nöbeti

Ama şyle bir durum var, 18'ine kadar yapılan anlaşmayla zaten Sneijder'e imza attığımız an bitiyor mevzu. Çünkü İnter o anlaşmayla Sneijder'i alma hakkını bize devretti. Eğer böyle bir anlaşma olmasaydı vermiyoruz bonservisini feragat etmeden diyebilirdi fakat şu durumda konuşulan durum gerçekten çok saçma.

Kirli oyunlar bu belki. Interle bizim aramızda yapılan protokolde öyle yazıyordur belki.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Sneijder'in geleceğine inanan varmıydı sahiden ? .lol.

2 aydır bir adamın peşinden koşuyorlar.

Sneijder şart mı be ? Alamayacağımız adamın peşinde kaç ayımızı verdik yazıktır günahtır.

Cevap: Sv: Transfer Nöbeti

sporx falan haber yaptıgında okumuyorum dahi amaçları ne biliyorum çnkü

Adam gelmeden ona önyargılı olmamıza sağlamak istiyorlar

Çünkü tüm basın gibi onlarda it gibi korkuyor :yenieek: sabredin sakin olun lütfen :)

Bu italyadaki futbolcular maaşlarını aylık mı alıyor ? Maaşlarını brüt olarak alıp vergilerini kendisimi veriyor ?

ulan yine mi birileri 24 saat dedi ya dalgamı geçiyor lan bu medya bizimle lan bundan sonra 24 saat lafını söyleyene dümdüz sövecem yeter lan bu ne hergün aynı bahane ya :mad::mad::mad::mad::mad:

Bülent Tulun dediğinin nesi yalan? Ne söyledi yalan olarak???

Bülent Tulun yalan söylemiyor zaten.Sneijder yalancı diyorum orda.Cuma karar bildiricem demese böyle açıklama yaparmı Bülent Tulun.Ben bizim yöneticimize inanırım.Sneijder her türlü bizi oyalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt