Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Selamün aleyküm beyler.

Geldik bitti mi diye ama kavgaya şahit oluyoruz. Lütfen sakin.

Neymis kararını bildirmiyormus arkadas bu adam bizi geçen cuma'dan beri sallasa yönetim salak değil ya rest çekerdi çoktan

adam kararını söylemis anlasmıslar hatta tek sorun alacak verecek.ha alacak verecek derken bizi oyalıyo dersin anlarım ama kararını vermemis saçma.

dün ırmak'ın dediği karar ise su İnter'den alacaklarını bırakıp gelicek yada ben paramı bırakamam diyip gelmicek bunun kararı.

arkadaş versin bizimikler iki aylık maaşını şu adamın alla alla yaaaaaa:mad:

KAKA yı gerçekten seviyorum arkadaş. adam olmayacaksada net yanıt veriyorr...snejderr yok maaş-yok geçmiş başarılar filan. inter kay aydı maaş indirimi için diretiyor. 2 aylık mmaaş için direten adam, inter değil kendine ve bize zarar veriyor. süreç uzadıkça farklı yerlere çekliyor..oğuz altay inanın diyorsunuz. 3 tane yönetici bugun-cuma-öğleden sonra diyip açıklama yapıyor. benmi söyletiyorum zorla bunları...

Seijder'in 2 aylik maasi 1 milyon Euro....Kimse kimseye 1 milyon Eurosunu kaptirmak istemez....Adam bizim gibi dogustan Galataarayli degil ki

Madem Sneijder işi bizden çıkmış gidin başka transferle uğraşın ulan 2.5 senede bi solbek alınmaz mı?

2.yarı bir maçta buluşalım seninle.. 3.dünya ülkesinden biriyle bi maça bakmak istersen ..

ben her bursa deplasmanına giderim sen PROVAKATÖRsün.Bir yorum yaptım diye şu zamanda beni banlatmaya çalışıyorsun.Kıro demek isterken ne demek istediğimi sende anladın.Ama işte bu kadar senin taraftarlığın yazıklar olsun sana.Banlasınlar beni sizde kına yakarsınız.Sonrada arkamdan KUŞ dersiniz....

Beyler bütün röportajı önce İngilizceye, sonra Türkçe'te çevirdim. Kısa Kısa başlıklar halinde sizlere aktaraacağım.

Sneijder'in evine giden muhabiri kapıda Sneijder Mavi Şort, Çıplak ayak ve Marlon Brando tişörtü ile karşılamış :asd:

Muhabir: Bugün İstanbul'da olacağını söyleyenler vardı?

Sneijder: Hayır hala burdayım (Bu sırada Yolanthe uyuyormuş)

Muhabir: Bir kaç saat içinde karar vereceğin doğru mu?

Sneijder. Şu anda geleceğime karar vermek için, piyasadaki diğer oyuncular gibi benim de 31 Ocak 2013′e kadar zamanım var. Ben de acele etmeyeceğim

Muhabir: Özel bir soru ( Galaasaray Başkanı, Akşamüstü pozitif bir karar vereceğine inanıyor) Inter Başkanı Moratti: Bu çok ciddi (bir olay), böyle düşünmek için sebeplerim var. Moratti'nin işleri körüklüyor mu?

Sneijder:
Biz burada arkadaşlarımla birlikte tarihe geçecek işler yaptık. O yüzden bana baskı yapacaklarını düşünmüyorum (Galatasaray cephesine ithafen olduğunu düşünüyorum)

Muhabir: (Moratti) aldığı teklifi (Galatasaraydan) beklettiği için mi endişeli ?

Sneijder: Hayır, tekliflerin gelmesiyle ilgisi yok. Benim rahatsızlığım, hayatımda büyük bir değişikliğe neden olacak bu kararı kısa bir sürede almam için beni neredeyse zorluyorlar

Muhabir: İnsanlar çoğu bütün olayın parayla ilgili olduğunu düşünüyor?

Sneidjer: Hayır, Parayla ilgili değil.

Çözülmüş bir şey yok: (Bu arada Yolanthe uyanıyor gülümseyerek. Kocasının sessiz kaldığı günlerde attığı tweetlerle sessizliği bozmuştu. ve Inter cehpesi bundan pek hoşlanmamıştı.

Sneijder ailesi bekliyor.

Galatasaray kendileri adına yüzyılın transferi olan bu hamleyi duyurmak(bitirmk) için yanıp tutuşuyor. Ancak bu olmayacak çünkü Sneijder kesin bir tarih vermiyor cevabını iletmek için. İnter'de kalanlar gibi (bilmiyorlar zamanı). Moratti'nin açıklamaları olsa bile, Sneijder farklı oynuyor. (Farklı Stratejisi var)

Wesley karar vermesi gerektiğini bildiğini bize yansıtıyor. İstanbul zaten devre arasında. İstanbul çok güzel bir şehir ama acele etmek istemiyor. 28 yaşında ve aynı zaman Hollanda kaptanı ve hala zirvede olmak istiyor.

Galatasaray Şampiyonlar liginde ve daha üst seviyelere çıkmak için çabalıyor. Sneijder'in menejeri ve arkadaşı Soren Lerby henüz Milano'ya gelmedi. Bugün hepbirlikte transfer konusunu yeniden değerlendireceğiz ve baba Sneijder konuşacak. Herhangi bir şey dışarı sızdırılmayacak. sadece açık bir zihinle verilecek karar önemli. her an her saat bir şeyler olabilir, tıpkı transfer sezonunun kalan diğer günlerinde olabileceği gibi

İnter ( Galatasaray'la yazılı bir anlaşma yaptı) kesinlikle bu işin olabildiğince çabuk halledilmesini istiyor. Bunun nedeni çok açık, çünkü Inter (gelecek parayla) yeni bir oyuncu bakacak, fakat Wesley onların zamanını alıyor. Ve almaya devam edecek.

LİVERPOOL Tek değil.

Wes'in telefonu aktif. Wesley'nin beklentileri: Liverpool uzun zamandır önce çıkıyor ve bu hala bir opsiyon. Wolfsburg hala araştırıyor, Anzhi gibi. Ve hepsi -Tabi ki Galatasaray ve teklifi de- masanın üzerinde duruyor. 28 Yaşında ki Sneijder'in Avrupanın en büyüklerini arzuladığı sır değil. City-United-Chelsea-Real-Barca (Bayern hariç, çünkü onlar geçmişte kaldı). Inter ve Milan pek çok şeyin parçası. Ancak eğer Interden ayrılıracaksa, Moratti oraya gitmesine izin vermez.

Peki Sneijder'in İlk tercihi neresi? Premier League olduğunu zaten söyledi.

Wes köpeğiyle oynuyor, Yolenthe ile gülümsüyorlar, Yolanthe kahvesiyle birlikte bilgisayrını açmış ve, önceki gece Sneijder'in havaalanına geleceğini zanneden taraftarların videosunu bulduğu için gururla gülümsüyor.

Türkiye'den istedikleri, biraz daha zaman"

Arkadaşlar, tek tük hatalar olabilir, çeviri hatasıda olabilir, italyancadan İngilizceye çevirdiğim için bazı cümlelerde anlam kayması falanda olabilir, yarıdmcı olabildiysem ne mutlu.

Yanlız Yolenthe bizim sazan taraftarları görmeseydi iyiydi
:sad007::asd:

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

Verdiyse neden gelmiyor abi.Sabah açıklama yapmış adam hala 31 ocak diyor.

gs ile anlastım inter paramı vermiyomu demesini bekledin.

öyle dicek tabiki intere o rest çekiyor morattide ona rest çekiyor.

he alacak verecek derken bizi oyalıyor dersin anlarım ama cevabını vermis adam

vericek son kararı var parayı almadan ya bize gelicek yada paramı bırakamam diyip interde kalıcak

ortada bilgi kirliliği çok

Lafla kavga etmeyin gençler, çıkışta hesaplaşın :)

Bülent Tulun yalan söylemiyor zaten.Sneijder yalancı diyorum orda.Cuma karar bildiricem demese böyle açıklama yaparmı Bülent Tulun.Ben bizim yöneticimize inanırım.Sneijder her türlü bizi oyalıyor.

İyide dün Oğuz Altay'ın, Albayrak'ın açıklamarını dinledin mi? Netler Sneijder ile anlaştık belli ki Sneijder kararını vermiş... İnter ile anlaştık... Ama inter ile Sneijder anlaşamıyor problem burada.. Bunda anlaşılmayacak birşey yok.. Sneijder'in bizi oyaladığı falan da yok adam alacağını almak istiyor... Q7-BJK olayı gibi şuan inada bağlamış durumda.. İnter Alacağından vazgeç diyor, Sneijder'de vazgeçmem diyor..

O yüzden ya Galatasaray'a gider ya interde kalır deniyor bu görçek olan.. Sneijder bize %95 olasılıkla gelecek %5 ise İnter'le inatlaşma devam edecek ve gelmeyecek ben böyle görüyorum..

Sv: Transfer Nöbeti

Hayırlı olsun

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt