Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kaka da kusura bakmasın 3.5 sezon boyunca real madridden eşek yüküyle para kazandı artık bi zahmet gideceği yeni takımdan da yıllık 10 milyon istemesin :b5:

Sacma dedikodulara devam

Kaka serbest falan degil sallamayin. Sporx de ve marca da yazan hersey dogru olsa ooooo ohhh

kaka serbest değil, teklif gelirse bonservissiz gitmesinde yardımcı olabilir gibi haberi her yerde var.

ronoldı elde tutmak için kakayı gönderip onun maaşını ronoldoya zam yapmak.

morunhio ayrılma ihtimali olabilir, onun için yüksek maliyetli oynamayan adamdan kurtulmak

kaka zaten mutsuz şu durumlardan.

kaka teklif yapılsa, daha net cevap alırız. gelmiyorum -geliyorum oyalamaz bari :)

Bu Irmak Kazuk, Inter ile Sneijder'in arasındaki sorunları ilk veren adamdı. kaynağı kimse helal olsun.

hamit-semih-dany-riera olacaktır ki hamit bu sezonki eboueden daha kötü oynamayacaktır sağ bekte bu çok yüksek ihtimal

Heeeee tamam o zaman rahatladım. Gerçekten muteşemmiş.Ben ort 2 gol attığımız yarı sezon da 33 puan toplayınca defans ihtiyacı vardır diye düşünmüştüm

BÜLENT TULUN:

Erik Gerest:

Başarmaya gitdikçe yaklaşıyor.Zeki adammış.Fatih Hoca artık Reire__Dany__Semih__Sabri'li defans hattıyla kasımpaşa-bjk-bursa maçlarında çok rahat :b5:

Taraftarın aklını çelmek kolay Sneijder'i alırlar taraftar ya ya ya şa şa şa derken defans evlere şenlik bir şekilde kalır..

kaka serbest değil, teklif gelirse bonservissiz gitmesinde yardımcı olabilir gibi haberi her yerde var.

ronoldı elde tutmak için kakayı gönderip onun maaşını ronoldoya zam yapmak.

morunhio ayrılma ihtimali olabilir, onun için yüksek maliyetli oynamayan adamdan kurtulmak

kaka zaten mutsuz şu durumlardan.

kaka teklif yapılsa, daha net cevap alırız. gelmiyorum -geliyorum oyalamaz bari :)

Bunu biliyorum zaten hem kaka sezon basi bizi reddetti turkiyede isim olamaz diye

Heeeee tamam o zaman rahatladım. Gerçekten muteşemmiş.Ben ort 2 gol attığımız yarı sezon da 33 puan toplayınca defans ihtiyacı vardır diye düşünmüştüm

takımın rezalet top oynaması defanstan kaynaklanmıyor, rakip yarı sahada iş yapacak adamımız yok bunu göremiyor musunuz hala ?

Cristiano Ronaldo – 13,59M brutto (9,5M netto) bis 2015 (Jorge Mendes)

Kaká – 12,87M brutto (9M netto) bis 2015 (Diego Kotscho)

Karim Benzema – 8.58M brutto (6M netto) bis 2015 (Karim Djaziri)

Iker Casillas – 8,15M brutto (5,7M netto) bis 2017 (ohne Agent)

José Mourinho – 8.15M brutto (5,7M netto) bis 2016 (Jorge Mendes) - die Gehaltserhöhung bei Vertragsverlängerung bis 2016 ist bisher nicht bekannt.

Sergio Ramos – 6.4M brutto (4,5M netto) bis 2016 (René Ramos)

Xabi Alonso – 6,4M brutto (4,5M netto) bis 2014 (Iñaki Ibáñez)

Higuain – 6.4M brutto (4,5M netto) bis 2016 (Papa Jorge Higuaín) - Andere Quellen sprechen von 3,5M netto, was uns nicht verständlich ist.

Luka Modric – 6.4M brutto (4,5M netto) bis 2017

Pepe – 5.72M brutto (4M netto) bis 2015 (Jorge Mendes)

Özil – 4.29M brutto (3M netto) bis 2016 (Reza Fazeli)

Carvalho – 4.29M brutto (3M netto) bis 2013 (Jorge Mendes)

Nuri Sahin – 3,58M brutto (2,5M netto) bis 2017 (Reza Fazeli) – ausgeliehen an Liverpool

Marcelo – 2,86M brutto (2M netto) bis 2015 (Richard Alda)

Di María – 2,86M brutto (2M netto) bis 2016 (Jorge Mendes) – Vetragsverlängerung am 11. Jun 2012 bis 2018, verdient jetzt etwas mehr als 3M netto.

Coentrao – 2,86M brutto (2M netto) bis 2017 (Jorge Mendes)

b-434725-Hakan_Balta.jpg
gokhan-zan-070809-ic1.jpg

adam ronaldo ile burun farkı farklılıkla az kazanıyor :)

Cristiano Ronaldo – 13,59M brutto (9,5M netto) bis 2015 (Jorge Mendes)

Kaká – 12,87M brutto (9M netto) bis 2015 (Diego Kotscho)

Karim Benzema – 8.58M brutto (6M netto) bis 2015 (Karim Djaziri)

Iker Casillas – 8,15M brutto (5,7M netto) bis 2017 (ohne Agent)

José Mourinho – 8.15M brutto (5,7M netto) bis 2016 (Jorge Mendes) - die Gehaltserhöhung bei Vertragsverlängerung bis 2016 ist bisher nicht bekannt.

Sergio Ramos – 6.4M brutto (4,5M netto) bis 2016 (René Ramos)

Xabi Alonso – 6,4M brutto (4,5M netto) bis 2014 (Iñaki Ibáñez)

Higuain – 6.4M brutto (4,5M netto) bis 2016 (Papa Jorge Higuaín) - Andere Quellen sprechen von 3,5M netto, was uns nicht verständlich ist.

Luka Modric – 6.4M brutto (4,5M netto) bis 2017

Pepe – 5.72M brutto (4M netto) bis 2015 (Jorge Mendes)

Özil – 4.29M brutto (3M netto) bis 2016 (Reza Fazeli)

Carvalho – 4.29M brutto (3M netto) bis 2013 (Jorge Mendes)

Nuri Sahin – 3,58M brutto (2,5M netto) bis 2017 (Reza Fazeli) – ausgeliehen an Liverpool

Marcelo – 2,86M brutto (2M netto) bis 2015 (Richard Alda)

Di María – 2,86M brutto (2M netto) bis 2016 (Jorge Mendes) – Vetragsverlängerung am 11. Jun 2012 bis 2018, verdient jetzt etwas mehr als 3M netto.

Coentrao – 2,86M brutto (2M netto) bis 2017 (Jorge Mendes)

Ronaldo-Kaka-Benzama'yı çıkar fener oyuncuya ödedikleri parada yarışır bunlarla :)

Bizim kulübün en eksik noktalarından biri Kurumsal bir iletişim uzmanının olmamasıdır

mesela şu şikebahçe'nin yalaka kurşun askerleri olan basın mensuplarının çıkardığı saçma fatih hoca - Ünal başkan haberini anında tekzip etmeliyiz

bunların eline koz vermemeliyiz yıllardır bu tarz haberleri yapıp dururlar önümüzü kesmek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt