Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bunu biliyorum zaten hem kaka sezon basi bizi reddetti turkiyede isim olamaz diye

o sezon başı idi ama, beni tek şu umutlandırır. 1 sene sonra dünya kupası var. hem avrupada kalmak-hem bulunduğu takımda banko oynayarak tekrar ritim kazanmak için belki..

tabiki maaş vs konular olumlu olursa.

ayrıca şpl amaç 2.tur du çeyrek final olursa tadından yenmez. kusuruma bakmayın ama snejder-kaka sızda eleyecek gücümüz var değilmi? 4 maç için almıyoruz ve diertmiyoruz bu oyuncuları.

bu arada kolo toure gelsin diyen renktaşlar, kolo toure eskisi gibi atlet değil bizim defansı 40 metrede kuran oyun yapımızda çok küfür de yiyebilir gelirse , danyi hiç beğenmiyorum oyun zekası olarak ama bizim taktik için ideal stoper sayılabilir

takımın rezalet top oynaması defanstan kaynaklanmıyor, rakip yarı sahada iş yapacak adamımız yok bunu göremiyor musunuz hala ?

Geçen sene de çok kitlediğimiz maç oldu.Bir duran topla maç kazandığımız maçlar.Şampyon olucak takımlar kötü oynadıkları bazı maçları da kazanmalı.Ama biz bu sene fena oynamadığımız maçlarda bile puan keybettik.Defans topu 2 metre ileri çıkaramaması da ayrı bir sorun.İlk yarı gol ortalamamız 2.Bunu karşılığı 33 puan olmamalıydı.

Sneijder transferi artık beni heyecanlandırmıyor.Melo'da da böyle olmuştu artık yeter gerçekten.

Kendi sinirlerimizi yıpratmamak için bu transferi takip etmeyi bırakalım.Pastamız gayet güzen üzerinde çilke vişne olsa ne olur olmasa ne olur.

Ben şahsen imzayı atmasını geçtim artık adam gibi çıkıp takımı sırtlayan bir performans bile göstermeden kendisi takdir etmeyeceğim.Fornasını da öyle koşa koşa gidip almam bu saatten sonra.Dediğim gibi imza + aldığı paranın hakkını veren performans.Kusura bakma sneijder madem sen beklemekte sakınca görmüyorsun , yönetim de görmüyor o zaman ben de beklerim bu adam imza atacak mı top oynayacak mı hakkını verecek mi diye , elimi cüzdanıma atmadan önce !

9 milyon net alıyormuş. %95 versek bunun gelmez mi ya la??

o sezon başı idi ama, beni tek şu umutlandırır. 1 sene sonra dünya kupası var. hem avrupada kalmak-hem bulunduğu takımda banko oynayarak tekrar ritim kazanmak için belki..

tabiki maaş vs konular olumlu olursa.

ayrıca şpl amaç 2.tur du çeyrek final olursa tadından yenmez. kusuruma bakmayın ama snejder-kaka sızda eleyecek gücümüz var değilmi? 4 maç için almıyoruz ve diertmiyoruz bu oyuncuları.

Net kaka gelmez zaten unutmus top oynamasini. Bosver

2013 yılında Sneijder varken Kaka'nın lafı edilmez.

Sneijder varken lafı edilecek 3-5 adam vardır zaten.

bana suan kaka'mı sneijder'mi denilsen

Sneijder derim net.

Real Madrid te vergiden dolayi el alti parasida olur diyorlar yüksek ücret alan oyuncularda.Kaka 13 milyon aliyorsa resmi olarak heralde el alti parasi falan derken 15 milyon cikiyordur net ücreti.

Maddi yönden yönetimden daha dikkatli olan Takimi daha cok dsünen Fatih Hoca sizce Kaka konusunda ciddimiydi,yoksa birileriyle dalgami gecti?

Özil – 4.29M brutto (3M netto) bis 2016 (Reza Fazeli)

Di María – 2,86M brutto (2M netto)

Ağlıyacam.Ceyhun'la Furkanın maaşı neredeyse Di Maria'nın maaşı.

Ne Kaka ne de Sneijder'ı istemiyorum soğudum bu isimlerden

Bernard, Djuricic gibi gençlere yönelelim

bu arada kolo toure gelsin diyen renktaşlar, kolo toure eskisi gibi atlet değil bizim defansı 40 metrede kuran oyun yapımızda çok küfür de yiyebilir gelirse , danyi hiç beğenmiyorum oyun zekası olarak ama bizim taktik için ideal stoper sayılabilir

Semih'in yanına iş bilen bir yönetim olsa Serdar Taşçı'yı getirir lider olarak... Dany'i çok beğeniyorum yedek olarak bekleyebilir..

Zaten Kalecimiz-solbek-sağbek yabancı birde stoper yabancı oldu mu 4 hakkımızı defanstan yana kullanmış oluyoruz...

Yabancı sınırlaması 5 olacağını da varsayarsak.. geriye 1 yabancı hakkımız olur ....

1 yabancı olacağına göre Sneijder-Melo-amrabat'dan ikisi yedek oturmak zorunda kalır.

Kesinlikle Semih'in yanına Stoper Türk olmalı.. Serdar Aziz veya Serdar Taşçı bunlar olmazsa Ömer Toprak..

Bence seneye belki de Eboue'de gönderilip Hamit Sağbeke kaydırılabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt