Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

eğer fatih hoca 4-4-2 inadından vazgeçmeyecekse sneijderin gelmesini gerçekten istemiyorum. inşallah olmaz bu iş, gelirse de bu sistemde madara olur, paralarımız da çöpe gider. hocanın kakayı tercih etmesindeki sebep, burağın yanında 2. bir forvet olarak düşünmesinden kaynaklıydı sanırım. bunu sneijderle yapamazsın.
+ Sneijder 4-3-3 te sol/sağ forvet yada 4-2-3-1 de ofansif orta saha olarak oynayabilir. ben hocanın 4-4-2de ısrar edeceğini sanmıyorum. zaten bazı maçlarda 4-2-3-1 e döndüğünü gördük.

sporx haberini paylaştım içeriğindede kaynak italyan medyası editlediler ve konu kapandı sporx yasak değil diye biliyordum ?

O da gelirse yabancı sayımız kaç olacak?Hangileri oynıycak?

fener işte bu konuda bizden önde.En azından defans olarak.Adamlar kale dahil 5 savunma oyuncusuna sadece 1 yabancı kontenjanı harcıyorlar.O da yobo.

Bizse sadece defansa 4 yabancı harcıyoruz..

Kısa vadede Ujfa ve Baros gider

yerlerine Sneijder ve Carlinhos gelebilir

eğer performansını arttırmaz ise sene sonu Melo gider

yerine Gökhan İnler düşünülebilir

yine sene sonu Dany yerine Serdar Taşçı ve Amrabat yerine Kerim Frei düşünülebilir

Başkan Fatih terim gerginliğini neden resmi siteden yalanlamıyorlar doğruysa Allah'a emanet gidecez ikinci yarı

başkan bir çilek getirmek uğruna fatih hocayı harcayacak arkadaşlar, bunu görün artık lütfen. başkan belkide farkında bile değildir ama takımın altına dinamit koyuyor şu an. herkes bu saçma salak rüyadan uyansın, çok zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor, bariz eksik bölgelerimiz varken tam 1 aydır paracı, nazlı bir adamın peşinden koşup duruyoruz, takımın durumu hiç umrumuzda değil. allah korusun ama 2. yarı darmadağın olabiliriz bu gerginlikle. bırakın artık sneijderin gelip gelmemesini, burdan ayaklanalım, takımımıza ve hocamıza sahip çıkalım, yönetimi sorgulayalım, nerde asıl yapılması gereken transferler diye...

O da gelirse yabancı sayımız kaç olacak?Hangileri oynıycak?

fener işte bu konuda bizden önde.En azından defans olarak.Adamlar kale dahil 5 savunma oyuncusuna sadece 1 yabancı kontenjanı harcıyorlar.O da yobo.

Bizse sadece defansa 4 yabancı harcıyoruz..

Kim oynasın solbekte

32 yaşındaki gökhan zan ve 30 yaşındaki hakan baltanın yeniden doğmalarını bekleyeceğiz dany veya semih sakatlanırsa/ceza görürlerse :o

snejderin boş verin gerçekten olması gekene transferleri sorgulayalım.. 15 gün kalmış. carlinhos alacaz gelecekte en az 1 hafta.

ee başkaa?? takımda eksik demekki?

Bugünde birşey çıkmaycak kesin, yani kesinleşti gibi artık. Öğlen uykusu çekeyim bi akşama gelirim.

Başkan Fatih Terim olayına İNANMIYORUM

UYANIK OLUN ARTIK !!!

yıllardır şikebahçenin şerefsiz Kurşun askerleri (basın)

hep aynı oyunları oynar düşmeyin bu tuzağa lütfen

takıma yönetime ve hocamıza sahip çıkalım gerisi hava civa

Kim oynasın solbekte

Gelmesin demiyorum,elbet gelsin.Carlinhos ayakları raket gibi olan bi futbolcu.Kaç kez maçını izledim.Adam takımı için çok büyük bir güç.Level atlatır bize.Çok net!

Ben kontenjanla alakalı,bi sorgu yaptım sadece.Rakiple bir kıyaslama yaptım.

Bunun da suçlusu Adnanlardır.Zamanında Gökhanları fenerden önce keşfetmiş olsalardı,kontenjan sorunuyla boğuşmazdık.Hala onların acılarını çekiyoruz yabancı kuralı konusunda.

ya başlıcam sneijderine yaaa.... sol bek nerdee..... stoper nerdeeeee. bunlar lazım bize hemde çok acilll

resmi bişey olmadan snejder muahbbetini fazla yapmıyacam artık. sıkıldım. gelirse güzel-gelmezse dünya sonu değil.

ilk defa transfer yapmadan geçiriyor bu dönemi. beşiktaş bile g.süzen filan aldı ya la..

32 yaşındaki gökhan zan ve 30 yaşındaki hakan baltanın yeniden doğmalarını bekleyeceğiz dany veya semih sakatlanırsa/ceza görürlerse :o

Sneijder'i her yerde kullanabiliyoruz demek ki ben bunu anlıyorum..

Bülent Tulun kafasındaki ilk onbir.. Eboue ve Dany Afrika Uluslar Kupasından olduklarını varsayarak..

---------------------------------Muslera-----------------------------------------

Sneijder---------------Semih------------------Sneijder-------------Sneijder

Hamit------------------Selçuk-------------------Melo----------------Sneijder

----------------------------------Sneijder----------------------------------------

----------------------------------Burak--------------------------------------------

Sneijder'i her yerde kullanabiliyoruz demek ki ben bunu anlıyorum..

Bülent Tulun kafasındaki ilk onbir.. Eboue ve Dany Afrika Uluslar Kupasından olduklarını varsayarak..

---------------------------------Muslera-----------------------------------------

Sneijder---------------Semih------------------Sneijder-------------Sneijder

Hamit-------------Selçuk------------------------Melo----------------Sneijder

----------------------------------Sneijder----------------------------------------

----------------------------------Burak--------------------------------------------

danny nerde afrika kupasına mı gitmiş :D uleee ergunn:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt