Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

başkan bir çilek getirmek uğruna fatih hocayı harcayacak arkadaşlar, bunu görün artık lütfen. başkan belkide farkında bile değildir ama takımın altına dinamit koyuyor şu an. herkes bu saçma salak rüyadan uyansın, çok zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor, bariz eksik bölgelerimiz varken tam 1 aydır paracı, nazlı bir adamın peşinden koşup duruyoruz, takımın durumu hiç umrumuzda değil. allah korusun ama 2. yarı darmadağın olabiliriz bu gerginlikle. bırakın artık sneijderin gelip gelmemesini, burdan ayaklanalım, takımımıza ve hocamıza sahip çıkalım, yönetimi sorgulayalım, nerde asıl yapılması gereken transferler diye...

+1905

saatli bomba dany nin nerdeyse her maç yaptığı aptalca hatalardan bıkmadık mı?, hadi onu geçtim semihe bişey olsa kimi oynatacağız yerine? yokluktan sezon başından beri solbek oynayan riera, shalke maçında defansif olarak nasıl olacak sizce?

ksX2M.jpg

İtalyada Sneijderin uğradığı esnaftan kimselere ulaşmaya çalıştım. Haftada bir uğrayıp Dutch Parrano peyniri aldığı marketin bir çalışanına ulaştım. Nasıl transferle ilgili bir duyum alabildiniz mi dedim. Sneijder iki gün önce uğradı markete ve alışveriş yapan bir müşterimiz ona nereye transfer oluyorsun ayrılıyor musun Milanodan diye sordu, Sneijder da bilemiyorum daha netleşen birşey yok, Türkiyeden Galatasaray ciddi şekilde benle ilgileniyor dedi dedi. Bilgi için teşekkür ederim dedim.

Gelmesin demiyorum,elbet gelsin.Carlinhos ayakları raket gibi olan bi futbolcu.Kaç kez maçını izledim.Adam takımı için çok büyük bir güç.Level atlatır bize.Çok net!

Ben kontenjanla alakalı,bi sorgu yaptım sadece.Rakiple bir kıyaslama yaptım.

Bunun da suçlusu Adnanlardır.Zamanında Gökhanları fenerden önce keşfetmiş olsalardı,kontenjan sorunuyla boğuşmazdık.Hala onların acılarını çekiyoruz yabancı kuralı konusunda.

haklısın ama bu olayla ilgili resmi siteden bir yalanlama gerekmezmi?

Dany'le beraber Burak ve Selçuk'ta Afrika kupasında ne yapacaz biz :sad007:

Geçen senede ara transfer dönemi aynı muhabbetler olmuştu sonuç

inanmayın şikebahçenin yalaka basınına amaçları bizi karıştırmak

çünkü onlarda biliyor artık sportif olarak bizi geçemeyeceklerini

her zaman yapılan oyunlar bunlar

fatih-terim-unal-aysal.jpg

uleee sakatlık-ceza filan bunlar ciddi işler. kim diyordu ujfa sakatlanır diye..

stoper yok- kanat oyuncusu yok. sol bek yok. hadi sağ bek ahmit koyarsın-sabri filan var idare eder..

g.zan sakatlık potansiyeli olan adam, h.balta desen ne olduğu bleirsiz şu aralar..

ne bileyim arkadaşşş..

13:30'da Divan toplantısı başlıyor Başkan Gelir mi acaba

saatli bomba dany nin nerdeyse her maç yaptığı aptalca hatalardan bıkmadık mı?, hadi onu geçtim semihe bişey olsa kimi oynatacağız yerine? yokluktan sezon başından beri solbek oynayan riera, shalke maçında defansif olarak nasıl olacak sizce?

Bu Trasnfer politimaz inanilmaz amatörce buluyorum malesef. Sneijder iyi hos da ama sadece ona endeksli olmamis baya amatörce bir davranisdir. Pastanin cilegi dedikleri Sneijderi alacaklar ama pastanin alt kismi eksik her an yikilma durumundayken cileki koysan düser pastadan herhalde.

İddialıyım Dany ve Semih ikilisi TSL'nin en iyi 2'li stoperleridir

hatta Avrupa'da bile sırıtmazlar yeter ki ön taraf ve orta saha yeterli desteği versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt