Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dany'nin yaptigi hatalar ve dengesizlikler var.Ama adamin yaptigi mudahaleler cok ekstra kolay kolay hicbir defansin yapamicagi seyler.Bunlari gormemezlikten gelerek Dany'e sallamaya gerek yok 40 metrede oyuna basliyor defans bu sene siz saniyor musunu Toure gelince siritmicak hic.

müdahele yapan savunma oyuncu amatör liglerde bulursun. iyi savunmaci müdahlesi ile kiyaslanmiyor malesef. iyi savunma oyuncular topu oyuna sokmusuyla belli olur ama en önemlisi kademe anlayisi belli olur ki burda danny cogu amatörden de beterdir. Galatasaray savunma oyuncusu asla ve asla bu kademe anlayisi ile olamaz.

Carlinhos gelsin Sneijder'le ben fitim. Stoper eğer mümkünse iyisinden alınsın ama olmuyorsa Cris gibi falan alınmasın daha iyi. Şu eses'teki Diego falan gelmesin yahu.

Bu yönetim bu teknik heyet bizi nerelere getirdi 2 yılda.. stancuyu pinoyu almıyoruz arkadaşlar şhalkeyi de elersek 96-2000 de yaptığımız başarıyı 1 yıl da yapmış oluyoruz ( CL için) yıllarca derby kazanamazken 2 yıldır 1 kez kaybetdik sadece kim ne derse desin ben yönetimden camiadan herkesden çok memnunum Allah onları başımızdan eksik etmesin ..

Başkan - F.Terim Arasında problem yok. fenev medyasına inanmayın destek olun

Danny - Semih ikilisinin nitelik açısından yeterli olduğunu düşünüyorum ama defans göbeğini sağlam yapan esas unsurlar önlerindeki adamlar , Melo'nun malum durumu ve Selçuğuda olumsuz etkilemesinin en büyük zararını defans göbeği gördü ,

aslında sorun tek bu olsaydı bir nebze daha hafif atlatılırdı ama defans göbeğinin bir derdide kanatlar oldu ,

sol bekte oynayanın açıklarını kapatmak için adeta iki kişilik mücadele edildi öellikle Danny bu konuda çok zorlandı kanımca ,

sağ bekte aslında bu sene solumuzdan farklı değil hatta bence daha kötü idi şahsen ilk yarı performansı ile daha doğrusu vurdumduymazlığı ile Eboue nin afrika kupasına gitmesini önemsemiyorum ,

ilk yarıdaki performansı ile defans göbeğinin başını ağrıtan adam oldu ,

düşünün ki önlerindeki iki adamdan biri formsuz ve partnerininde performansını düşürmekte ,

sol ve sağ bekleriniz yol geçen hanından hallice yada yol geçen hanından hallice olmaması için ön almanız gerekmekte ,

defans göbeği ramos-puyol ne yazar .

Adnan Polat tebrikler...

Sniejder'in yanına Kaka'yı ve hatta Carlinhos'u da alsak takımda eksiklikler yine de bitmiyor..

Savunma transferi yapılırsa %90 Türk alınır ben yabancı stoper alınmasına pek ihtimal vermiyorum gönlümden geçen Ömer Toprak

maksat kara tablo cizmekse, al sana kapkara tablo:

Ufuk

Sabri Zan Balta Caglar​

sonucta senin mantigina göre muslera'nin da sakatlanma riski var, hatta semih kayanin da...

Azicik positif olun bee..

Senin mantığa görede ujfalusi,elmander,hiç sakatlanmazdı.

Olabilecek şeyleri konuşuyoruz burada..

Transfer Nöbeti

Bence Sneijder işi kesinleşene kadar belirli kişilerin twitleri yasaklansın. Duyuma falan gerek yok Irmak İtalyaya gitmiş ne olup biterse anlatıyor işte.

Sneijder gelmeyecek galiba yada gelmeye bilir diyelim. Bugün bakiyorum da baya bir Galatasaray yazarlari gelmesin diye yazilar cikarmis Sneijder hakinda. en basda ahmet cakir. Galiba bizimkiler demisdir bir sey yazin negativ cekilde Taraftarin gazini almak icin.

c3R0g.jpg

Biraz önce Venedikte gondol şoförlüğü yapan fanatik Unione Venezia takımı taraftarı bir arkadaşımla konuştum. Ne oluyor bu Sneijderin transferi diye sordum. Sezai, Sneijder kesip atmadığına göre İstanbula gelmeyi düşünüyor, acele etmiyor, bahsettiğimiz kişi Sneijder mevkisinde dünyanın en iyi oyuncularından biri dedi.

sen de teşekkür edip telefonu kapattın di mi renktaş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt