Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Halen Dany'nin hataları konuşuluyor oysa ilk 6-7 haftadan sonra öyle bariz bir hatasını görmedim ki çoğu sefer kapanıp kontratak atan takımlara karşı birebirde kaldı. İş topu oyuna sokmak ve kademe ise, bizim sorunumuz Dany değil Semih ile Dany'i aynı anda oynatmak. İkisi de süratli hamleli oyuncular ama tecrübeleri az. Aynı nedenle Serdar Aziz'de anlamsız bir transfer. Serdar Aziz'in yerli olması haricinde bir faydası olmayacaktır.

Yani konu eninde sonunda gelip tecrübeli yerli oyuncuya dayanıyor: Serdar Taşçı - Ömer Toprak.

burda simdi Defans oyuncuyu tartsimak istemiyorum ve görevleri nasil iyi yapar hangi yada dogrusu iyisi nedir...

burda yazinda ama önemli bir noktaya deginmisin. semih-dany ikiside hamleli oyuncular demisin ki bu tespit hem dogru hemde savunma ikilisi icin kötü. en azindan birisinin kurucu yönlendiren birisi olmasi lazim ki bu özelik ikisinde de yokdur. bakiniz en iyi örnek popescu-korkmaz vere biliriz. bütün iyi savunma hatina sahip büyük takimlarda bu kurar gecerlidir. ha ikiside müdaheleci olur ama o müdaheleci oyuncun birisi en azindan ipleri eline almasini bilmesi lazim ki bu tür oyuncular cok pahalidir . Serdar tasci bu tür oyuncusudur. onu ala bilirsek süper is basarmis oluruz ama alamayiz stuttgartin kaptanini . baya bir yüklü para isterler bizden herhalde.

Ömer'i transfer etmek o kadar parayı boşu boşuna bir oyuncuya yatırmak olur.

şu durumda eğer stoper transferi yapılacaksa ya Dany' in yerine aha bu oldu denilecek adam alınmalı yada saçma sapan paralara yedek diye tabir edeceğimiz oyuncular alınmamalı özellikle devre arasında

Bence Dany-Semih ikilisi yeterli benim Türk stoper beklentim yabancı kontenjanından kaynaklanıyor Dany bence Ömer Toprak'tan ve Serdar Taşçı'dan iyi stoper ama Sneijder ve Carlinhos gelecekse stoperde Dany yedek kalır istemesekte öyle olur

------------muslera--------------

eboue---semih-----ömer---bastos

--------hamit------melo---------

-------------selçuk--------------

------sneijder-----------amrabat

--------------burak-------------

Gelmesin demiyorum,elbet gelsin.Carlinhos ayakları raket gibi olan bi futbolcu.Kaç kez maçını izledim.Adam takımı için çok büyük bir güç.Level atlatır bize.Çok net!

Ben kontenjanla alakalı,bi sorgu yaptım sadece.Rakiple bir kıyaslama yaptım.

Bunun da suçlusu Adnanlardır.Zamanında Gökhanları fenerden önce keşfetmiş olsalardı,kontenjan sorunuyla boğuşmazdık.Hala onların acılarını çekiyoruz yabancı kuralı konusunda.

Kesinlikle yabancı kontejyanı sorun.Htta hiçbir transfer gerçekleşmezse bile yine de sorun.(Mus, Dany, Riera, Eboue, Melo,Amrabat, Elmander)

Hem stoper hem kontejyan sorunu için Serdar Taşçı biçimmiş kaftan.

Gelebilecek Türk stoperler arasında aklıma gelen en iyi stoper Ömer Toprak, Serdar Taşçı iyi stoper ama Ömer daha genç olduğu için Ömer'i isterim

genc diye her zaman daha iyi olmaz ama kardes. Direk katki saglayacak bir defans oyuncusuna ihtiaycimiz var bizim. sitt jet pa egitim vakfida degilis sonucda. Forvete orta sahaya genc oyuncu alirsin ama savunin göbegine garantiye almak lazim hele hele büyük takimsan.

ee hanin mertan gidecekti Sturm Graz a?!?

Mertan üstteki mesaji Serkan Göksuya göndermis. Kendisi de paf takimi oyuncularimizdanmis...

14/16 kazuk bağlanacak italyadan ayrıca divan kurulunada bağlanacaklarmış

O değil de Sneijder işi nooldu :asd:

ırmak ne diyo bilgilendirirseniz super olur

c3R0g.jpg

Biraz önce Venedikte gondol şoförlüğü yapan fanatik Unione Venezia takımı taraftarı bir arkadaşımla konuştum. Ne oluyor bu Sneijderin transferi diye sordum. Sezai, Sneijder kesip atmadığına göre İstanbula gelmeyi düşünüyor, acele etmiyor, bahsettiğimiz kişi Sneijder mevkisinde dünyanın en iyi oyuncularından biri dedi.

:asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt