Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kendisi su an icin galatasaray'in futbolcusudur.

mesele su ki galatasaray kendisine odemeyi 1 subat itibariyla baslatacak. inter ise satis anlasmasinin gerceklestigi ocak ayi maasini sneijder'e odemek istemiyor. bu ve imaj haklarindan dogan bir alacak meselesi soz konusu oldugundan oyuncu istanbul'a gelemiyor.

ayrica turk medyasinda yer alan haberlerin aksine, oyuncunun yabanci basinda yer alan aciklamalarinda olumsuz hicbir ifade soz konusu degil. kelimenin tam anlamiyla turk medyasi bir bardak suda firtina kopartiyor. tipki unal aysal ile fatih terim arasinda olmayan bir polemigin var oldugu gosterilmeye calisilmasi gibi.

galatasaray taraftari bu kirli oyunlara gelmemeli. bu haberlerin hepsi kasitli ve galatasaray'a zarar vererek son surecteki yukselisinin onu kesilmeye calisiliyor. camiaya dusen ise sneijder transferi nezdinde yek vucut olarak haricten gazel okuyanlarin yapici olmaktan uzak elestirilerine kulak tikamak.

ekşi sözlük

2 aylik alacagi varmis

Montpiller başkanının açıklmaları Cnn Tütk'te haber yapıldı.Kadın spikerin "O paralı başka biyere koysunlar" diyince yarıldım.

Bu kadar mı desturlu hakaret edilir:asd::asd:

HTh80.jpg

Sevdiğim gondol şoförü abim Giovanniyi de aradım. Sezai selam, dur düşecem şimdi ne var ne oldu dedi. Biraz önce Nico ile konuştum seninde sesini duyayım sanada sorayım Sneijderin transferini dedim. Bana göre Galatasarayla anlaştı, Milanoya gelirken de sorunlar olmuştu, büyük isimler böyle naz yapıyor bilirsin dedi. Haklısın, senin işine engel olmayayım kolay gelsin dedim.

Ben anlamıyorum bu işi. 2 aylık alacağın var madem sen gel imzanı at bize, sonra avukatların yoluyla onu talep edersin zaten hakkın çünkü.

Montpiller başkanının açıklmaları Cnn Tütk'te haber yapıldı.Kadın spikerin "O paralı başka biyere koysunlar" diyince yarıldım.

Bu kadar mı desturlu hakaret edilir:asd::asd:

Fransa'da efsaneymiş lakabaı ise Loulouu..

Saçlarınıda geçen sene ki kutlamalarında boyatmış..

:asd:

Ben anlamıyorum bu işi. 2 aylık alacağın var madem sen gel imzanı at bize, sonra avukatların yoluyla onu talep edersin zaten hakkın çünkü.

oyle olmuyor bize resmi imzayi caktinmi oradaki haklarindan vazgecmis olursun

ırmak wesleyin çıkışını bekliyormuş :D

Irmak Sneijder'le röportaj yapacak hadi hayırlısı :asd:

Sneijder hala tesislerdeymiş . Irmak kazuk wesley çıkarken sorular sormaya çalışacakmış

ırmak ilk başta fenerbahçe desin sneijderde gülsün :trollface::trollface:

Bu ırmak harbi adam ya.Nerelere kadar gitmiş.Helal Olsun!

bu sneijder'i de alırım oynatacak hocayıda muhabbeti doğrumudur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt