Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben yonetime sallamadim bunu bil ikincisi konusurken ne yazdigini bil 2

bizde gelsin diyoruz ama cocuk oyuncuga degil bu oyle olsa sen getir adami bizde rahat edelim

Öğlen öğlen adamın sinirlerini bi hoplatmak için mi buradasınız siz. Karşılık verme bana git bilgisayarınla konuş

Öğlen öğlen adamın sinirlerini bi hoplatmak için mi buradasınız siz. Karşılık verme bana git bilgisayarınla konuş

cocuk oyuncuklar dolu, sen zaten kalkarken sinirliymisin, sinirlenen bi tek sen varsin burada, baska yere takil katlanamiyorsan allah allah

Kulüp her şerefsizi muhattap alıp açıklama mı yapacak? En doğrusunu yapmışlar.

Fotomaçı haberin hemen yalanladı, hiç gündeme gelmeyen bir haberdi. Bişeyler döndüğü orta da.Hala defans alınmaması Fatih Terim'e sabotajdır ki ilk haftlar Eboue'de yok.

Aga herkes bizim futbolcular gibi mi zannediyorsun,Avrupalı adam hakkını alana kadar işin peşini bırakmaz..O feda işi ancak Türkiye de olur,bizde adam transfer olabilmek için alacağından vazgeçer hatta üzerine para verir..Adamlar hakkının biz ise arabeskin peşindeyiz.

Ornek baros.adam oynamiyor amma hakki olani aliyor.

Amma Nihat Kahveci parasini istedi diye ulan sen Besiktasin cocugu deyilmisin lan dedi baskanlari.

Eğer zamanım var daha derse kafayı ekrana geçirecem az kaldı..

Transfer Nöbeti

Yalnız Sneijder zamanım falan var derse Irmak kamerayla girişir Sneijdere.

jervis ---> elazığ

birminghamda oynuyormuş forvetmiş kendileri

Bu medya harbiden taraftarı istediği gibi yönlendirmeyi çok iyi biliyor..Daha düne kadar dünya yıldızı,süper star,ha bitti ha bitiyor diye herkesi gaza getirdiler bugün de Sneijder'in bu tavırları can sıkmaya başladı şeklinde haberler yapıp herkesi galeyana getiriyorlar..Düne kadar Sneijder diye ölüp bitenler bugün adama sayıp sövmeye başlamış,nasıl bi milletiz anlamadım gitti..

Bu transfer yatacak gibi sanki. 30% veriyorum bu transferin gerceklesmesine.

Şu an Carlinhos açıklansa çok iyi olur sakinleştirici etki yapar.

Ayın 31'ine kadar vaktim var diyo adam ya lan çakal herkes senin keyfini beklemek zorunda mı seni isteyen takımın planları var o planlar doğrultusunda seni istiyolar zaten, sende çıkmışın 31 ine kadar vaktim var diyosun bizimde maçlarımız var 31'ine kadar

cocuk oyuncuklar dolu, sen zaten kalkarken sinirliymisin, sinirlenen bi tek sen varsin burada

Arkadaşım sen nerenden anlıyorsun bu yazılanları. Git bi kursa algılama eğitimi falan al. Daha burada yazılanları okumadan laf yetiştirmeye çalışıyorsun.

Yol göstereyim sana istersen. Eğer problem 1.2 milyon€ ise bunu karşılayabilirsin. Ne gereksiz adamlara ne paralar verildi bu klüpte hatırlatayım. Adama güvence verirsin interden alamazsan ben veririm diye. Bir an önce kamppa katarsın.

Biz bilmiyoruz zaten sneijderin büyük oyuncu olduğunu. Veya 1.2 milyon€'nun ne kadar fazla olduğunu. Bazen fedakarlık yaaparsın böyle. Eğer 1.2 milyon€ ise sorun aşılır rahatlıkla. Bak temel düzeyde anlatmaya çalıştım anlamışsındır umarım.

yine kimseleri begenmemeyle baslayan bir transfer donemi son gunu bari Keita gelse dileklerine birakacak yerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt