Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Açıklamalar birbirini tutmuyor. Birisi doğru konuşmuyor

Cevap: Transfer Nöbeti

artik sneijdere cok sinirleniyorum !!!

galatasarayimizla oyun mi oynuyor? galatasarayin o kadar bekleme ihtiyaci ve zamani da yok !

vallah davranisi hic de hos degil !

okuyun:

Sneijder Galatasaray'la dalga mı geçiyor? haberi - Haber - Haberler - Son Dakika | Yazete.com

Yazete.com ney la.. Hay sizin kaynak anlayışınızın.. Şu saçma saçma yerlerden her bulduğunuz şeyleri okumayın ya boş yere kendinizi yıpratıyorsunuz gereksiz.. Herşey olumlu giderken size olumsuz yansıtılıyor.. Çünkü hep olumlu olumlu 1 hafta haberler gitmez.. 1 gün olumlu 1 gün olumsuz haber yapıyorlar takip edilmek için..

oyuncu ile henüz anlaşamadık

hani anlaşmıştınız da oyuncu-inter arasında ki ufak pürüzler kalmıştı?

hani başkan ile oğuz abi konuşmuştu da bilmem ne bilmem ne...

ya bırakın bu işleri, haftasonu kasımpaşa maçı var...

Şota: "Sneijder inşallah gelecek, inşallah oynar Türkiye(de).."

Böyle insanları görmek mutlu ediyor.

Az önce haberi okuyunca içim karardı resmen. İmparator sonuçta. Terim'in ne yapacağı belli olmaz. İnat uğruna oynatmaz mı oynatmaz. Yapar mı yapar yani. Kestiremedim.

Ben Terim'in böyle birşey yapacağını sanmıyorum. Yakışmaz.

Ya zaten sedat dogan çıkıpta oyuncu ile kesin olarak anlaştık deseydi ondan önce resmi site duyururdu bunu.Adam nasıl resmi bir açıklama yapıcak

Şöyle kendinizi bağlıycak şeyler söylemeyin o zaman görüşüyoruz diyin sanki hiç söylemediniz,niye gün saat veriyosunuz bizi beklenti içine sokuyosunuz

Oyuncu ile anlaştık derse olmaz. Kap'a açıklamaları lazım ilk önce.

Herşey bir yana 2 gün sonra Kasımpaşa maçımız var ama biz hala transferi konuşuyoruz..Bugün bunları mı konuşmalıydık diye kendi kendime soruyorum.Yani Sneijder transferi önemli ama keşke işleri oluruna bırakıp biraz olsun takımımızın son durumuna yönelebilseydik...Açık konuşayım bunca tantanadan sonra Allah korusun ama Kasımpaşa'ya kaybedersek şaşırmıcam..Umarım testi kırıldıktan sonra aklımız başımıza gelmez..

arkadaş biri bana kap taki açıklamayı koyarmı buraya.

inter kulubu ile senjder için görüşmelere başlanmıştır

kuluble anlaşıldı ise bildirim yapsalar olmaz mı, oyuncu ile görüşmelere devam ediliyor diye..

Kop gel günahlarından..

Sota: "Sneijder iyi oyuncu. Biz A takimda oynarken Ajax'ta, PAF'tan gelip oynuyordu. Kalitesini belli ediyordu. Insallah Türkiye'ye gelir."

Sneijder'i istemiyorum

Carlinhos'u alsak yeterli alabilirsek Bernard ve Djuricic'i alternatifleri üzerine çalışalım...

Bir solbek almak demek hem solbeğe hemde sol açığa transfer demek.Şu Sercanları Barosları göndemezler hemde oyuncu alamazlar.

Fatih Terim hiç kullanmayacağı 5-6 adamlar görevi icabı ilgilenmek zorunda resmen külfet.

arkadaş biri bana kap taki açıklamayı koyarmı buraya.

inter kulubu ile senjder için görüşmelere başlanmıştır

kuluble anlaşıldı ise bildirim yapsalar olmaz mı, oyuncu ile görüşmelere devam ediliyor diye..

resmi siteden dediler onu zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt