Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Saat kavramları hariç hangi açıklamalar birbirini tutmuyor söylersen yardımcı olabilirim.. Verilen Süre kavramlarına takılmayın..

verilen süre kavramlarına takılmayın ne yahu? taraftarı oyalıyosun işte zaman vererek bundan ötesimi var?

herkes başka bişey diyor.

kulub ile anlaştık- inter-senjder arası mevzu

snejderin kararını bekliyoruz

oyuncu ile anlaştık..

bu ne şimdi. karmannn çormann iş...

yeter yahu sıkıldım artık bu Sneijder muhabbetinden

bırak konuşmayı ismini bile duymak istemiyorum

Alternatifler üzerinde de çalışmıyolardır,transfer yatınca yeniden liste alıcaz yok toplantı yapıcaz yok bilmemne

Cuma veya Cumartesi açıklansa gelmesi takıma alışması gibi etkenlere bakacak olursak Shalke maçlarında bir faydasını göremeyeceğiz gibi..

belliydi zaten kıvırmaların olacağı...

arada Oğuz Altay'ı da yediler...

Yalniz bir ben mi duydum, yoksa sayin Dogan sunu mu dedi ; ' bildiginiz gibi Interle anlastik, oyuncudan halen bilgileri bekliyoruz'

Yani daha anlasamadik felan demedi, oyuncudan bilgi bekliyoruz dedi

Acaba oyuncunun Interle arasindaki puruze atfen mi soyledi

bu fanatikde cikan haber camiadan yalanlanmadimi

Ciguli'nin benzerleri gibi sneijderin benzeri varmı?En azından uçaktan bir indirip İstanbul'u beğenmedi deyip vaziyeti kurtarırız.

385281_548462781839827_2076728174_n.jpg

Ben bu forumda bir Sezai birde Soner'e hayranım...

Adamların hayata bakış açısı bizim gibi yanarlı dönerli değil.. :)

Ergün sağol düşüncen için. Forumda renktaşlar olarak çok farklı değiliz aslında. Ben mesela Rierayı ilk senesinde çok pahalı buluyordum oynadığı oyuna göre, ama bugün takımın en kalite oyuncularından birisi. Hepimiz biraz yanar döneriz. :)

Yalniz bir ben mi duydum, yoksa sayin Dogan sunu mu dedi ; ' bildiginiz gibi Interle anlastik, oyuncudan halen bilgileri bekliyoruz'

Yani daha anlasamadik felan demedi, oyuncudan bilgi bekliyoruz dedi

Acaba oyuncunun Interle arasindaki puruze atfen mi soyledi

inter e de -snejdere arasındaki mevzuya da:tank:

Djuricic nasıl beyler,izleyen, takip eden varmı bu adamı

bence bu işin tadı kaçtı beylerr bu işin uzaması feci birhal aldı artık kıme ınanacagımızıda şaraşırmış bi pozisyondayız başkan der anlaştık yardım der anlaşmadık bir der hoca istemiyor oyuncu galatasarayın buyklugunu degıl bizi oyalama taktıgı ve parasının peşine düşmüş bizde burlarda kendimizi helak ediyoruzz üzülcegim tek konu millet kaç gündür su ıçmıyor yemek yemıyor nöbet tutuyor bu forumda yazık ki çok yazık bence yanlış yoldayız bırakın peşini artık bu adamın adam iice zıvanadan çıktıı gelsede bi ...... olmas artık bundann saygılar

sneijder ile anlaşmadık bu konuda bilgi bekliyoruz dedi

Sneijder gelecek heeeyyy Allah

Fenere binecek heeyy Allahhh

Fenerden inecek hey Allahh

Schalke'ye binecek hey Allahhh

Allah Allah Allah..

stoperle sol bek gelsin yeter, artık hiç içime sinmiyor bu adam. he gelirse siner o başka :D

tam transfer olumsuz sonuçlandı diye açıklama yapılacak ortam

bence kaçırmaz bunu yönetim...

nasılsa bu açıklama ile beklentilerin kökünü kuruttular, oldu olacak bitirsinler...

anlaşsakta söyliyemez ki kaptan dolayı ve bilgi bekliyoruz demek gerçekten anlaştık bence sorun interle arasında ha birazda oyalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt