Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Snejder olmazsa farklı alternatiflerimiz de varmış.

Açıklamaları toplarsak;

Ünal Aysal: "Fatih Terim ile birlikte çok sık temas halindeyiz, aramızda herhangi bir sorun veya sürtüşme olmadı. Sneijder'in maliyeti ne yıllık 5.5 milyon euro, ne de başka birşey. Bunun daha altında bir maliyet olacak. Inter ile oyuncunun bonservisi konusunda 7.5 milyon euroya anlaştık. Oyuncunun peşinden koşmuyoruz. Inter ile anlaşmamızı yaptık, oyuncuya teklifimizi yaptık. Şimdi oyuncu karar verecek."

fatih terime eleman demesi garibime gitti ne bileyim.orda elaman yerine fatih hocaya biraz daha güzel bir şek,lde hitap edebilrdi

https://www.galatasaray.org/kulup/haber/15747.php

Bugün yayınlanan Fanatik gazetesindeki "Ünal Aysal: Sneijder'i de alırım oynatacak hocayı da" başlıklı haberin gerçeklerle kesinlikle bir ilişkisi bulunmamaktadır.

Söz konusu gazetenin haberini düzeltmesi gerekmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Başkan kulübü şirket zihniyetiyle yönetiyor, bu mali açıdan tabi önemli zaten borç durumundan da faydalı olduğu belli oluyor.

Ancak Fatih Terim gibi bir efsaneye "profesyonel bir elemanımız", "emir-kumanda zinciri işlemek zorunda" vs. tarzında yaklaşımı hiç hoş değil...

profosyonel degilse parayla calismasin.Baskan klubden para almazken sayin Fatih Terim hakki olan parayi aliyor.Profosyonellik degilmi?

oguza nıye dememıs ozaman kımseye soyleme dıye

Bakın Oğuz Altay'ın görüşme nedeni ve öğrenme nedeni zaten taraftarın herkese inanıp sokağa dökülmesinler diye söyledi başkan bunları Oğuz Altay'a herkes eee sonuca gel başkan derken adam bunları söylüyordu herkes atlamış sanırım..

Fatih Terim yerine herhangi bir teknik direktör olsa doğru bulabilirim, ama Fatih Terim Galatasaray'a kazandırdıklarıyla bu kulüpte sıradan bir teknik direktörün çok ötesindedir.

Kesinlikle katılıyorum bu söylemine ancak bi şekilde disiplin sağlanmalı. Şu oyuncu alınmadı, bu oyuncu alındı diye kırgınlık falan yapılması çocukluktur. Açıkçası hocaya ters birşey yapılmıyor ve doğru bir sistemde gidiliyor. Başkanın yönetimini doğru buluyorum.

Yanlız basın acaip bizimle uğraşıyor.Her sezon veya devre arasın da sanki içimiz de kriz varmış gibi gösteriyor.Bunda da başarılı oluyor.Millet farkın da değil.

Terimle arasında hiç bi problem yok, iletişim gayet sağlıklı, basın bu haberleri neden yapıyor anlayamıyorum dedi.

bence yönetim sneijdere rest çekmeli "cumaya kadar kararını ver yoksa başka alternatiflere bakacaz" diye.

Oğuz Altay @Oguz_Altay

Dünkü yazdıklarım kendi yorumlarım gibi anlaşılmasın Başkanımızla yaptığım konuşmadaki birebir diyalogu aktardım sadece.

Elmanderi hoca istememişti geldikten sonra beğendi ayrıca bu yönetimi sevmiyor olabilirsiniz ama insafsızca eleştirmek başka bir şey taraftar neden geçen senelerde o kadar kombine forma almadı cevap basit başarıyla alakalı kimse yeni yönetim geldi ünal başkan iyi adama benziyor hadi kombine alalım demedi. Tamam eleştirmek iyidir ama doğru kaynaklara dayanarak eleştiri yaparsak yapıcı oluruz amaç zaten eleştirmek değil saldırmaksa ona diyecek lafım yok tabi.

En kötü zamanımızda bile bu kadar gerilmedi insanlar .lafimız bos konuşmalarına basına malzeme vermelerine .1 hafta önceye kadar hakkımızda hiçbir olumsuz haber yoktu şimdi aç bak yüklendikve yükleniyorlar .buna bazılarımız inanmıyor yalan olduğunu biliyor ama birçoğuda inanıyor .ilk kötü sonuçta ( ki inşallah olmaz hiç istemiyorum ) iyice abartacaklar.

Sayin Aysal,

Fatih Terim bir eleman degildir. Genel kurul üyesidir ve hepinizden de eskidir. Bunun disinda hepinizden cok katkisi olmustur camiasina

simdi sen onunden profyonel sozunu kaldirisan tek eleman dersen olmaz.adamin maksati bu degil ki.Adam Fatih Terime para oduyor para.

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama - 16.01.2013 16:05 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Bugün yayınlanan Fanatik gazetesindeki "Ünal Aysal: Sneijder'i de alırım oynatacak hocayı da" başlıklı haberin gerçeklerle kesinlikle bir ilişkisi bulunmamaktadır.

Söz konusu gazetenin haberini düzeltmesi gerekmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Zahmet oldu. Papstircam simdi yönetime de ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt