Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

selamün aleyküm arkadaşlar. olup biten nedir. ALLAH rızası için biri anlatsın. 24 saat daha dolmadı mı:confused:

Aleyküm Selam Barış.Kardeşim kayda değer birşey yok.Başkan'ın açıklamaları filan var.Videosu mevcut.

[video=youtube;INYvkfr6uE4]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=INYvkfr6uE4[/video]

pazarteside olmaz. bankalar yoğun. salı snejder gelmezmiş, tatildeymiş. çarşamba karar verir- perşembe açıklanır. cuma kamp filan var maç için. pazartesi kısmetse burda... anammm transfer dönemi bitmiş yaa laaa:D

Diyemedim yala :D

Bu transferin uzaması cidden sorun değil.

Ama Başkan'ın dediği de tutmazsa(perşembe-cuma) yalan/yanlış bilgi veren 5.yöneticimiz olacak.

simdi yeri degil de siz baskasinin inancina saygi duymayip ,sonra biri Islam'a en ufak soz soyleyince feryat figan edersiniz

ister Hristiyan olurum , ister tasa topraga taparim biraz inanca sayginiz olsun

Saygısızca birşey demedim..dini inancın beni gram ilgilendirmez.. Bunun hesabını sen kendin diğer tarafta vereceksin..

Senin için dua ettim farkındaysan Allah Affetsin diye...

baskana bende kızıyorum ama adnan polata bin basar bam üçlüsünden melo selçuk hamit üçlüsüne gectık kalede zapata vardı şmdi muslera sağbek sabrıydı sımdı eboue bunlaı göz ününde tutun ona göre eleştirin

Da Calciomercato, programma in onda su Premium Calcio, riferiscono di un accordo tra il Galatasaray e Sneijder già ben definito. L'ostacolo che sta bloccando il definitivo passaggio resta un problema economico legato all'entourage del giocatore e l'Inter. La richiesta di Sneijder sarebbe quella di una buonuscita elevata; nella giornata odierna si è intromesso anche l'agente dell'olandese Soren Lerby che vorrebbe una commissione cospicua sull'affare, e questo renderebbe la partita ancora aperta. C'è da segnalare che il club turco sta un po' perdendo la pazienza, e pare che abbia dato un ultimatum a entrambi le parti.

Tek sıkıntı aradaki komisyonlar. Galatasaray'ın beklemekten sıkıldıgını ve ultimotumu verdiğini söylüyor.

simdi yeri degil de siz baskasinin inancina saygi duymayip ,sonra biri Islam'a en ufak soz soyleyince feryat figan edersiniz

ister Hristiyan olurum , ister tasa topraga taparim biraz inanca sayginiz olsun

hocam ortam zaten gergin o konuya bence hiç girme. bizim her dine her dile her ırka saygımız var sen takma kafaya. aşkımız rengimiz aynı Galatasaray

başkan nerde perşembe-cuma dedi laa,

ya millet bişey demeden dedi diyip sonra sinirlerimizi zıplatmayınnn..

dediyse vay halimizee..

Başkan kimseye birşey dememiş trtye mi demiş.Ulan kolpa basın

ortamı germeye çalışıyo napacak:yenieek:

ne demek ortamı germeye çalışıyor? fatih terim için yanlış bir şey mi söylemişim? eğer yönetimle aralarında bir sorun varsa yönetim hocanın gönlünü almalı restleşmemeli bunu söylemeye çalıştım. sneijder gelse fatih hoca istemese sen yönetimin yanında mı yer alacaksın yani. ben böyle bir ihtimalin olma olasılığına karşı konuştum. ikili tartışma olmaması için kırıcı olmamaya çalıştım ama lafını bil de konuş

futbolda başarısız olsada karakteri ile herkesten 1 adım öndedir ve stadın yapımını başlatan kişidir. Arkasından konuşturmam. Yazarken düşün de yaz

İnsanların karakterleriyle,yaptığı işleri birbirine karıştırmayı bırak sen önce...Her efendi kişilikli insan,vizyon sahibi değildir..Bende herkes kadar insan olarak severim Özhan Canaydın'ı ama adam başkanlık yaptığı sürece kendisine denmeyen laf kalmadı,hepiniz gitse de kurtulsak diye dua etmediniz mi? Sırf vefat ettiği için bir insana "Kör ölür,badem gözlü olur" muamelesi yapmaktan vazgeçin..Ve evet Özhan Canaydın'ın başkanlık dönemi başarısızlıklarla dolu geçmiştir,aksini iddia edenle sabaha kadar tartışırım..Ben asla ve asla insanların kişiliklerine laf etmem,sadece yaptıkları ve yapamadıkları üzerine eleştiririm,bu örneği de o yüzden verdim..

umarim dogru degildir ama

Uğur İşleyen #SBF @Uqur_isleyen

Bugun yaklaşık 3 otobus bjk taraftarının maça geleceği bilgisini aldım!

bu fedailer Allah vere yine olay cikarmasa

sarııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt