Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yönetim iş bitmeden kapa bildirerek sıçtı şimdide bildirmek zorundaydık gibisinden acıklamalar yaparak sıvıyor ne zorundaydınız birader bizden baska varmı kapa bildirip almayan ?

Inter başkanı Massimo Moratti, Sneijder'ın transferiyle ilgili yaptığı son açıklamada, "Profesyonellerle görüşmeler devam ediyor. Söyleyecek çok bir şey yok." dedi. (La Gazzetta dello Sport)

sneijder olum bi youtube a gir taraftarmızı izle. böyle bi kulübü nerden bulacaksın

Inter başkanı Massimo Moratti, Sneijder'ın transferiyle ilgili yaptığı son açıklamada, "Profesyonellerle görüşmeler devam ediyor. Söyleyecek çok bir şey yok." dedi. (La Gazzetta dello Sport)

dünyayı kurtarıyorlar sanki kardeşim 10 gündür konuş konuş dünya barışına bile çözüm bulursun

La böyle açıklama mı olur :asd: Açıklama yok diye açıklama yapıyor herif. Basın da bunu Morattinin açıklaması diye bize sunuyor tee Allahım yaa:mad:

Baskanin soyledikleri beni hic ama hic tadmin etmedi... sanki gelmeyecek mis gibi konuyor:sad007:

ligtv raportaji na bakin

olm moratti ver şunun parasını da gitsin artık yeter lan

AnVdx.jpg

Sneijder Ortadoğu kültürünü biliyor.

Kafam iyice karıştı. Her gün farklı bir açıklama.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Wesley Sneijder transferi hakkında Divan Kurulu çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Aysal, Sneijder için, "Teklifimizi yaptık ve bekliyoruz. Bir kaç gün daha bekleriz. Sonra diğer alternatiflerimiz var onlara yöneliriz. Tabii ki olmasını isteriz ama olmazsa da dünyanın sonu değil. Hocamızın da alternatifleri var. Bir kulüpte 6.5 milyon euro kazanıyorken bunun 3'te 2'sine geliyor. Kendi kulübü ile sözleşmesi de var. Maddiyat önemli. Hocamızın listesinde üste koyduğu isimlerden biri bu oyuncu. Hocamız istemese zaten görüşmeyiz bile. Hocamız ile dün akşam konuştuk, ikimizin de ortak düşüncesi bu oyuncunun maliyeti ile ilgili kaygılarımızdı. Ayrıca süre nedeniyle yerine alternatif kimi koyacağımız konusunda zaman sorunumuz olur mu diye değerlendirmede bulunduk. Tabii ki şu anda bakıldığında ekonomik olarak da en makul şartları oluşturduğumuza inanıyorum. Benim bu transfer ile ilgili olumsuz hiç bir düşüncem yok" açıklamasını yaptı.

Fatih hocada sneijderi istiyor arkadaslar,sonrada medyaya inanib Baskana nede Fatih hocaya sallamayin lutfen

Ben İnternet sitelerinde okudum.

Ünal Aysal ayrıca, Wesley Sneijder'in transferi konusunda Inter ile anlaşmaya vardıklarını ve Hollandalı futbolcudan cevap beklediklerini ifade ederek; "Sneijder'den şu anda cevap bekliyoruz. Bu konuyu bu denli büyütmeye gerek yok. Kendisine 3-4 günlük bir süre verdik. Sneijder olursa olur olmazsa da daha önceden de belirlediğimiz üzere 'B' planımız var. Bu plan üstüne yoğunlaşacağız. Sneijder olmazsa dünyanın sonu değil" dedi.

Doğrudur ama divan konuşmasında böyle bir şey demedi çok net eminim. Tabii basına demiş olabilir o Ligtv videosunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt