Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Moratti çekilmiş aradan la artık Sneijder ile Klup muhasebecileri görüşüyormuş.Alacak verecek dalgasına:yenieek:

Diyelim ki ayın 20sine kadar uğraşıldı ve olmadı. 10 gün içinde ihtiyacımızı giderecek bir oyuncu alınacağına inanan var mı ?

bu adam gelmiyeceğim deseydi ilk başta veya şu anda bile derdi.bence gelecek.istemiyorsa neden kendini zorlasın hayır der.para sorunuda yok bence interle olan olayını halledip evet der

Beyler siz neye göre umutlandiniz? Ben baskanin aciklamalarini dinledim resmen cöktüm..

İnter git vermiyorum bu parayı demiş midir ? hayır.. onlarda 500-700 birşeyler teklif etmiştir...

Ulen iyice sıyırdık :D

Bence parayı vermemekte direniyor Moratti..Açıklamalarından bu belli ve farkındaysanız Başkan'ın da Sneijder'in da son açıklamaları transfer olmazsa olmaz havasındalar.. Ben bununda bir strateji olduğunu düşünüyorum Moratti'nin, Sneijder üzerinde yarattığı baskıyı azaltmaya çalışıyorlar gibi geliyor..

kıymet değer bilmiyoruz. daha ekmek diyemeyen çocuk cıkıyor 70 yaşında milyar dolarları olan adamı beceriksiz diye sallıyor senin dediğin gibi.

Daha bundan 1-2 gün önce Belhanda'nın klüp başkanı alsın paralarını münasip bir yerlerine soksunlar dedi.. bundan daha beter bi küfür var mı ?

Bizim başkanımız İnter başkanıyla kahve içerken Milan Başkanı arıyor akşam gel yemek yiyelim diye..

Bu saygıyı anlamayacak kadar gerizekalılar var..

Şereftir Seni Sevmek!

Başkanı bulan gazeteciler bildiğimiz şeyleri sorup durdurlar.

Arkadaş şu iki soruyu sorsanıza:

1. Sayın Başkan hocanın stoper ve sol bek transferi istediğini biliyoruz, bu konuda herhangi bir girişimde bulunuyor musunuz?

2. Sneijder transferi için İtalya'da bulunan bir yöneticiniz var mı?

şuan bi inanç geldi bana :) sneijder gelecek. adam sadece acele karar vermiş olmak istemiyor bence bize gelmeyi istiyor

Beyler siz neye göre umutlandiniz? Ben baskanin aciklamalarini dinledim resmen cöktüm..

hakan gelmicek adam yüz kere gelmicem vs derdi ama ortada öyle bişey yok ve Moratti aradan çekilmiş Sneijder ile Klup Muhasebecileri görüşüyormus alacak verecek dalgasına

ama umutlanma renktaş sen öyle olurda açıklanırsa daha sevinirsin :)

31 ocaka kadar zamanim var demesi bence morattiye göndermeydi. parami vermesseniz beklerim gibisinden

Bence parayı vermemekte direniyor Moratti..Açıklamalarından bu belli ve farkındaysanız Başkan'ın da Sneijder'in da son açıklamaları transfer olmazsa olmaz havasındalar.. Ben bununda bir strateji olduğunu düşünüyorum Moratti'nin, Sneijder üzerinde yarattığı baskıyı azaltmaya çalışıyorlar gibi geliyor..

Yalnız bize transferi bir gerçekleşmezse Moratti Anasını ağlatır Sneijder'in..

Daha bundan 1-2 gün önce Belhanda'nın klüp başkanı alsın paralarını münasip bir yerlerine soksunlar dedi.. bundan daha beter bi küfür var mı ?

Bizim başkanımız İnter başkanıyla kahve içerken Milan Başkanı arıyor akşam gel yemek yiyelim diye..

Bu saygıyı anlamayacak kadar gerizekalılar var..

yok ama alsın getirsin Sneijder leri Kaka ları isterse klubü batırsın büyük başkan olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt