Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Divan kurulu üyesi Tuncay Balayı ''Sneijder geldiği zaman hocanın sistemi değişecek belki de. Umut ve Burak ne olacak?'' Bu nasıl bir soru arkadaş.Sanki ikiside yedeğe alınıp Sneijder forvet falan oynayacak mı zannediyor anlamadım

Baskanin aciklamalarini dinledikten sonra bende cöktüm acikcasi.. Ama gerekirse 31'e kadar bekleyelim, yeterki gelsin.. Ama üstüne Sneijder'in aciklamalari da biraz moral bozdu.

Sen neyin kafasındasın LO.Burda sneijder mevzusu dönünce gelmez,imkansız diyen adam şimdi sneijderi en çok bekleyen ve isteyen adam konumuna gelmeye çalışıyo:asd::asd:ateyizler bile açıklayamaz sen bu nasıl bir U dönüşüdür :SS:

Divan kurulu üyesi Tuncay Balayı ''Sneijder geldiği zaman hocanın sistemi değişecek belki de. Umut ve Burak ne olacak?'' Bu nasıl bir soru arkadaş.Sanki ikiside yedeğe alınıp Sneijder forvet falan oynayacak mı zannediyor anlamadım

ne adamlar var ya:asd:soruya bak

Sana ne diyememiş mi kimse? Demokratik olarak yönetiliyoruz falan da sana ne birader hocanın işinden?

ırmak kazuga yazık bırı söylesınde adama bedavaya beklemesın oralarda garıbım Adam agaç oldu weslynın evinin önünde :)

Kac gundur nobet tutuyorsunuz geceli gunduzlu. Bir Sneijder'i getiremediniz.

Hosşbulduk Hakan.zaten gelmez artık.Ünal Aysal dünyanın sonu değil dediyse kapatın dükkanı.

Simdiki inancim bastakinden dahada az acikcasi. Inanmistim bi ara ama baskan garip garip seyler dedi. '28 tani Sneijder var takimda' - 'Dünyanin sonu degil' - 'Alternatifleri hazir' 'Süre verdik' (Sneijder ben rahatim diyor, sonra karar verecegim diyor) :o

Gelecek Sneijder görürsünüz :yenieek:

Sabirsiz transfer nöbetciler gelisme var mi ?

Simdiki inancim bastakinden dahada az acikcasi. Inanmistim bi ara ama baskan garip garip seyler dedi. '28 tani Sneijder var takimda' - 'Dünyanin sonu degil' - 'Alternatifleri hazir' 'Süre verdik' (Sneijder ben rahatim diyor, sonra karar verecegim diyor) :o

ben beklemiyorum artık zaten.bi oyunlar dönüyor çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt