Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Portalda haber var,bir okuyun renkdaşlar.Birde dikkatimi başka birşey çekti yanlışsam düzeltin her divan kurulunda eleştiri yapan adamlar aynıları acaba İnan Kıraç'ın adamları falan mı bunlar

İnan kıraç etkin bi isim kulüpte.Ama şuan inan kıracın yönetimle arası iyi o yüzden eleştiren adamların inan kıracın adamları olduğunu düşünmüyorum

Sneijder Transfermarkt degeri 28'di, simdi 19 Mil€ da düsdü.

Seria A bonseris güncelenme durumdan dolayi.

aysalın konuşmalarından sonra moralim bozuldu gelmicek bence çok net belli oluyo

Yok arkadaş 2 haftadır bir transfer sonuca bağlanmaz mı ya.2 taraf da çıkıp bişey demiyor.yok inter'den alacağı var yok imaj hakıı bilmem ne.anlaşan adam anlaştık der.geliyorum diyen adam geliyorum der.nokta bitti.

Bu adam geçen sene utd a gitmediğine çok pişman şimdi

Yok arkadaş 2 haftadır bir transfer sonuca bağlanmaz mı ya.2 taraf da çıkıp bişey demiyor.yok inter'den alacağı var yok imaj hakıı bilmem ne.anlaşan adam anlaştık der.geliyorum diyen adam geliyorum der.nokta bitti.

son olarak moratti aradan çekilmiş sneijder ve klup muhasebecileri toplantı yapmışlar

beyler fırtına gelıyormuşş istanbuldakı renktaşlar yarına dıkkat:)

Sneijder: Geçen sene Manu'ya gitmediğim için pişman değilim.

Yanliz Sneijder, cabuk sakatlaniyor... gelirse, umarim sakatlikalr ile bogusmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt