Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

28 tane sneijder varmış bizde daha 29.suyla niye uğraşıyoruz ?

Süper Lig'e çıkamıyorlar..

Bende onu diyorum işte adamların haklarını yalandan elinden alacaklar ya. Süper lige çıkmaya hak kazanırsa başkanı falan değiştirip trabzonadn ayırırlar da. Ben olsam kabul etmem o saatten sonra. En kısa zamanda adamlara bağımsızlığını versinler.

Birde oldu ki kupada karşılaştılar hani olmazda oldu diyelim. Hükmen malup olcaklar değil mi.

Fatih hoca istemiş, başkan teklifini yapıp kulübüyle anlaşmış, oyuncuya teklifte sunulmuş.. Basın ....'den haberler uyduruyor günlerdir ve bizim transferimizi yine sağa sola malzeme yaparak hem prim yapıyorlar hemde transfer bitmiş olarak gösterip yönetimi zorda bırakıyorlar. Sneijder Türkiye' ye gelecek illaki onun bu karar zor olmalı ve düşünmesi normal. Ama ben hep savunduğum şeyi söyleyeyim Sneijder ile görüşerek Fatih Hocada , Başkanda vizyonumuz göstermiş oldu. Geçen senelerde ne oyunculara gitti bu teklifler...

Bari defans filan bişey alın lazio'dan hernandesi alamazmız Şıno yatarsa

Bu 1461 - trabzonspordan daha iyi takım ha :lol:

Şimdi bunlar olurda bulunduğumuz lige nasıl çıkacaklar merak ediyorum. Ankarasporu küme düşüren zihniyet bu işe ne diyecek.

trabzon satacak diye haberler vardı,satmazlarsa çıkamazlar organik bağları mevcut iki kulup arasında

sneyderi bekleyenlere aciyorum

yazik olum size vallahi bak. ben aklimdan cikarali 3 gun oldu.

Başkanın açıklamaları Shaqiri'yi istediğimiz zamanı hatırlattı. 1 ay boyunca her yerde Shaqiri konuşuluyor gelmek üzere falan adamların kaale aldığı bir teklif yapmamışız bile. Şimdi de Sneijder için herkes %95 geldi bitmiş vs. başkan ve yöneticiler dahil adam sadece düşünüyor teklifi ötesi yok öyle tarih verilecek kadar ileri gidilmemiş açıklamalardan belli işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt