Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkanın açıklamaları Shaqiri'yi istediğimiz zamanı hatırlattı. 1 ay boyunca her yerde Shaqiri konuşuluyor gelmek üzere falan adamların kaale aldığı bir teklif yapmamışız bile. Şimdi de Sneijder için herkes %95 geldi bitmiş vs. başkan ve yöneticiler dahil adam sadece düşünüyor teklifi ötesi yok öyle tarih verilecek kadar ileri gidilmemiş açıklamalardan belli işte.

İnter ile anlaşmışlar resmi olarak bildirildi.. Basel ile öyle bir durum oldu mu hatırlamıyorum olduysa kusura bakma, Sneijder' e de teklif sunulmuş geriye adamın düşünmesi kalmış.. sanırım yıllık 4-4,5 milyon kadar bir para önermişiz.. Daha başkan ne yapsın ??

Sneijderi en iyisi ucakda oldugu zaman , kaciram :asd:

1358186243_catching_a_plane.gif

yillik 5.5 milyon asagidan gelmez gercekten bosuna bekliyoruz.

İnter ile anlaşmışlar resmi olarak bildirildi.. Basel ile öyle bir durum oldu mu hatırlamıyorum olduysa kusura bakma, Sneijder' e de teklif sunulmuş geriye adamın düşünmesi kalmış.. sanırım yıllık 4-4,5 milyon kadar bir para önermişiz.. Daha başkan ne yapsın ??

Başkan iş bitmeden borsaya bildirmeyecekti her yerde söylersen sonra da yapamazsan rezil olursun öncekiler gibi. Borsaya bildirmek formalite olmalı artık öğrenemediler gitti. Bizimkiler teklif yaptığı oyuncuyu alacağını sanıyor.

Başkan iş bitmeden borsaya bildirmeyecekti her yerde söylersen sonra da yapamazsan rezil olursun öncekiler gibi. Borsaya bildirmek formalite olmalı artık öğrenemediler gitti. Bizimkiler teklif yaptığı oyuncuyu alacağını sanıyor.

Adamlar neden borsaya bildiriyor ? Neden tv lerde açıklama yapıyorlar ? Çünkü; her transfer sezonunda basın Galatasaray için asparagas haber üretme peşinde.. Querasma' ya nerdeyse bizim tesise getirip gezdirmedikleri kalmıştı basının.. Fener hakkında kaç yalan haber çıkıyor ? bizim hakkımızda kaç tane ?

yaa arkadas benim anlamadigim birsey var. adam guya interle olan alacak meselesini halledemedigi icin bize imza atmiyormus. interle olan sozlesmesi ile bize gelmesi arasinda nasil bir baglati var cozemedim ben. eger senin sozlesmene gore bir alacagin varsa bu parayi baska takima imza atsanda orda mal gibi beklesende alirsin. kendi sozlesmeni bugun fesh edersen o gune kadar olan her turlu alacagini alirsin. inter sana hayir olmaz sen Galatasaray`a gittin o yuzden biz senin son 2 aylik parani vermiyoruz diyemezki. bu noktada biraz dalavere var gibi ama cozemedim. anlayan varsa sebebini yazarsa sevinirim.

Bize Sneijder'den geriye kalan sadece Galatasaray:o

Sol bek ve stoper hala ağlıyor..Cuma lig başlıyor..

Sorsan Cuma Sneijder'in gelip gelmemesi daha önemli..

Bence taraftarlar Borsaya bildiren her oyuncunun alınacağı sanıyorlr sıkıntı burda.

papatya cicegine dondu bizim transferler .. Gelir Gelmez ..

su ara transfer sezonu da cabik gecsin hergun su fanatik/sporx in palavra haberlerini okumaktan biktm

bugün yalan oldu bence artıkda yarın ve cuma bu iş biterse biter yoksa artık kalmayan umutlarımızı rafa kaldırırız uzun zamandır özlediğimiz bir oyuncu transfer edicektik onuda galiba başaramadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt