Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Batalla'yı izliyorum da Sneijder olmazsa cidden uğraşmamız gereken bir oyuncu.

Sneijder gelmezse gelmesin. Bizde Emre Colak dan bi türk Sneijder yapalim.

Bursa nasıl bir takımla defans yok bir şey yok

Batalla'yı izliyorum da Sneijder olmazsa cidden uğraşmamız gereken bir oyuncu.

funny-gifs-meetings-suck.gif

Lan Sniejder'in 2. adı Benjamin'miş.Herşey netlik kazandı.

SOW degil mi kupada? Afikra...

fener gene bala atmış bi tane

Transfer Nöbeti

Sneijder bizim teklifimizi ciddiye almasa tabi gerçekse muhasebecilerle oturup bu konuları neden konuşsun?

Sent from my iPad using Tapatalk

Sneijder konusunda tek kizacagimiz yan yöneticilerin çelişkili konuşmaları olmalı .

Unutulmamalıdır ki sneijder olsun ya da olmasın bu ligin en iyi takımıyız .eksiklerimiz tabiki var .

Ilk yarı tatilinde gördüğüm kadarıyla bu sene için ikinci yarı elmander ve emre çolak yeni transfer gibi olacak .emre çok hırslı elmander ise geçen seneki gibi istekli ve güçlü geldi bana .enginde eğer biraz toparlarsa açık ara yine şampiyonluk garanti olur .bence riera bu sezon solbekte idare edecek gibi .en büyük eksik türk stoper bunun içinde serdar taşçı en uygun seçenek tecrübe ve kalite açısından .olmazsa omer toprak ya da serdar aziz olabilir .

Wnzsu.jpg

Öğlenleyin Sneijderin amcasıyla konuştum, forumda ümitler çok yükselmesin diye paylaşmak istemedim. Amcası küçük kardeşimden yani Sneijderin babasından aldığım bilgiye göre Sneijder Galatasarayla 1 hafta içinde anlaşacağını söylemiş dedi. Beklemesinin nedenide Galatasaray'ın onu ne kadar istediğinden emin olmak istiyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt