Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu adam bizi en son ihtimal olarak tutuyo sanırım son gune kadar cazip teklif gelmese gelecek gelirse gidecek ingiltereye

Transfer Nöbeti

bu adam bizi en son ihtimal olarak tutuyo sanırım son gune kadar cazip teklif gelmese gelecek gelirse gidecek ingiltereye

Kusura bakmasın son dakikada hiç bir kalbur üstü takım teklif yapmaz

Yaparsa qpr yapar çok paraları var nasılsa

Sent from my iPad using Tapatalk

Bencede öyle ilk günden beri düşüncem bu benim yoksa neden beklesinki adam açık açık önümde ayın 31 iine kadar süre var diyor.. Eger Sayın Başkanımız belli bigüne kadar süre vermezse zararlı biz ççıkarız çünkü belki sneijder in bekliycek zamanı var ama bizim yok... Sanırım üzerindeki baskıda bu ya bizi reddettşkten sonra cazip bi teklif olmazsa ? Ya da şampiyonlar liginde oynamayan bi takımdan teklif gelirse ? Mesela totenham adamların şampiyonlar liginde oynama şansı çok çok az oraya giderse bidaha ömrü billah duyamaz şampiyonlar ligi müzigini

Transfer Nöbeti

Mesela totenham adamların şampiyonlar liginde oynama şansı çok çok az oraya giderse bidaha ömrü billah duyamaz şampiyonlar ligi müzigini

Televizyonda izlerken duyar canım macların başlamasından hemen önce :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Bencede öyle ilk günden beri düşüncem bu benim yoksa neden beklesinki adam açık açık önümde ayın 31 iine kadar süre var diyor.. Eger Sayın Başkanımız belli bigüne kadar süre vermezse zararlı biz ççıkarız çünkü belki sneijder in bekliycek zamanı var ama bizim yok... Sanırım üzerindeki baskıda bu ya bizi reddettşkten sonra cazip bi teklif olmazsa ? Ya da şampiyonlar liginde oynamayan bi takımdan teklif gelirse ? Mesela totenham adamların şampiyonlar liginde oynama şansı çok çok az oraya giderse bidaha ömrü billah duyamaz şampiyonlar ligi müzigini

Emin olun Tottenham'ın Şampiyonlar Liginde oynama şansı çok az değil.

Transfer Nöbeti

ben şahsen yavaş yavaş soğumaya başladım bu sneijderden.. gelmezse diego, ronaldinho yada moussa sissoko'yu alalım.

peki beyler oguz altayin son aciklamalarindan ben birsey anlamdim

Son olarak; resmi açıklamalar ve demeçler için bazı yasal prosedürlerin olduğunu hatırlatırım, KAP'a bildirim yapma zorunluluğu gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt