Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wnzsu.jpg

Öğlenleyin Sneijderin amcasıyla konuştum, forumda ümitler çok yükselmesin diye paylaşmak istemedim. Amcası küçük kardeşimden yani Sneijderin babasından aldığım bilgiye göre Sneijder Galatasarayla 1 hafta içinde anlaşacağını söylemiş dedi. Beklemesinin nedenide Galatasaray'ın onu ne kadar istediğinden emin olmak istiyormuş.

:yenieek::asd:

Muslera

Hamit Dany Semih Riera

Aydin Melo Selcuk Engin/Emre

Burak Umut/Elmander

allah korusun su kadrodan biri sakatlanirsa baya sıkıntı yasariz...

peki beyler oguz altayin son aciklamalarindan ben birsey anlamdim

Son olarak; resmi açıklamalar ve demeçler için bazı yasal prosedürlerin olduğunu hatırlatırım, KAP'a bildirim yapma zorunluluğu gibi.

başkan bana der ama kap'a bildirmeden kamuoyuna anlaştık diyemez diyor :yenieek:

kafam karisti yaw

usta başkan resmi biridir divanda anlaştık dese bunu kap'a bildirmek zorunda yani.ancak oğuz altay'a öyle derse bildirmek zorunda falan değil oğuz aracılıgıyla taraftara durumu bildirmiş divanda anlaştık diyemezdi basına diyemez o zaman açıklama gerekir vede sneijder zor durumda kalır cunku bizimle anlastıgı ınter ogrenırse almaya calıstıgı parayıda alamaz :yenieek:

Anlasma filan hikaye bence. Sneijder´i bekliyoruz iste. O tamam deseydi Baskan bi sekilde hallederdi olayi Moratti´yle

Muslera

Hamit Dany Semih Riera

Aydin Melo Selcuk Engin/Emre

Burak Umut/Elmander

allah korusun su kadrodan biri sakatlanirsa baya sıkıntı yasariz...

sakatlık olmasa da bu kadroyla baya sıkıntı yaşarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt