Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

a2 takımımızdan serkan göksu ve erdi güncan bayrampaşaspor a kiralık verildi..

beyler bugunden itibaren duyumlar nedir

????

Ya çok abuk olacak belki ama geçmişe yönelik alacağı para ile ilgili bir sıkıntısı var madem bu adamın, şu an ayın 16 sı olduğuna göre ayın 31 ini bekleyip "ulen alacağıma bir ay daha eklemiş olayım onuda tahsil ederim " gibi bi psikozda falan mı acaba? O yüzden mi Ocak sonunu beklemek istiyor ?

O kadar aklıma uygun olmayan durum var ki bu transferin ilerleyiş şekli ile ilgili, artık saçma sapan durum ve ihtimalleri de düşünür oldum ;)

Muslera

Hamit Dany Semih Riera

Aydin Melo Selcuk Engin/Emre

Burak Umut/Elmander

allah korusun su kadrodan biri sakatlanirsa baya sıkıntı yasariz...

Yektayida kqtalim bence bu kadroya .

Sinan bolat bu sene sözleşme bitiyormus iyi bir alternatif olur musleraya.

Eto bitmiş

BAwDQOWCMAAOYr5.jpg

slm alykm sanırım gelısme yok beklemeye devam.....ama baskanımızdan alternatıfler oldugunu ogrenmekde benı rahatlattı nasılsa zaman bol sıkıntı yok:confused:

Kendi değerlerine sahip çıkmayan bir taraftar topluluğumuz var...

Ünal AYSAL'la dalga geçilmesi , Fatih Terim'e kıro denmesi , daha neler neler..

Yazıklar olsun diyorum kuşlar kadar olamadık.. Adamlar şikeden hüküm giymiş , her türlü pisliğe batmış başkanlarını , 2 maça bi istifa eden çakma imparatorlarına yemin ederim sizin kadar laf demiyorlar bizden de bin kat daha fazla sahip çıkıyorlar....

Şaka yapılır yapılmaz değil, eleştiri yapılır yapılmaz değil ama bazılarınız çok af edersiniz ama b..kunu çıkartıyorsunuz..

Oğuz Altay açıklama yapar bu kim kendini peygamber mi sanıyor bile diyenler çıktı..

Ve en önemlisi Galatasaray değerleri aşağılanırken forumun yöneticilerinin de buna sessiz kalması..

Rahmetli Ali Samiyen - Metin Oktay- Alpaslan Dikmen den kalan mirasa sahip çıkalım...

Gazeteler ve medya Azizenin emriyle el birliği yaparak Tüpçü bir taraftan Ferit Şahenk bir taraftan Ünal Aysal ve Fatih Hocamıza saldırırken Sneijder de Sneijder derken onların bizde yaratmak istedikleri kaos ortamına istemeden de olsa destek veriyoruz..

Renktaşlarım ne olursa olsun Aslolan GALATASARAY'dır.. Eleştiri yapalım ama değerlerimize sahip çıkarak.

galatasaray-aski-c5affc.jpg

S.aleyküm Carlinhos ne alemde? Sneijder a yüz vermiyorum çaktınızmı inceyi? :D

Dostluk parçasıymış... 1.yoruma dikkat.. :)

Birde birisi Öpüşme sahnesi olsaydı Bekir de oynardı :D

[video=youtube;-6PkTHfqTZw]https://www.youtube.com/watch?v=-6PkTHfqTZw[/video]

- nerdesin?

+ yoldayım baba, geliyorum.

-1 saat önce de geliyordun?

+....

- Şınayder mi oldun lan başımıza!?

hahahahahaha

carlinhosu izleyen oldumu r'Daşlar ? ben hiç izlemedim yanlız fifa 13de carlinhosun gücü 71 hakan baltanın 70 çağların 69 ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt