Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

olm başkanın açıklamlarından sonra neyi bekliyorsunuz hala gelmezse dünyanın sonu filan değil diyor yattı bu iş çok canım sıkkın resmen hayallerim yıkıldı :mad:

ya ben anlamiyorum beyler neden kap bildiriyosun ondan sonrada transferi yapamiyorsun yaw arkadas bu ilk defa olsa neysede bu 4 7 mi ne oldu yaw canimi cok sikiyo bu is

Bu iş yattı.Beni ancak Hernandes+Carlinhos+Serdar Taşçı keser:trollface:

yanlız arkadaşlar sneijder gibi bir oyuncuyu 7.5milyona almaya çalışmak harbiden büyük başarı bence hoş kulübü göndermek istiyor ama düşünsenize mehmet topuz 9 milyon sneijder 7.5 milyon :)

O değil de başkanın açıklamaları sonrası umutlananlar var adam bi sağlık olsun demedi.

Terbiyesizlesmeyin. Dalga gectiginiz adam Galatasaray kulubu baskanidir. Bu forumda bu tip seylere goz mu yumuluyor? Yuh yani.

olm başkanın açıklamlarından sonra neyi bekliyorsunuz hala gelmezse dünyanın sonu filan değil diyor yattı bu iş çok canım sıkkın resmen hayallerim yıkıldı :mad:

Vallaha haklisin renkdas, ne zaman her gün o gelecek bu gelecek yazilsa gelmiyor, her gün Sneijder yazildi/yaziliyor adam gelmedi/gelmiyecek, 1 Hafta sonra Avusturya Liginden 10 Numara aliriz :sad007:

Neden bugün buralar hareketsiz?

Bugün kü açıklamalardan sonra Sneijder'la anlaşma muhabbetinin kolpa olduğu anlaşıldı.Bu adam gelmeyecek gelse de bu 10 günden önce olmayacak.Büyük bir ihtimalle yönetimin devre arasında sadece Sneijder'i alacak kadar para ayırmış yani defasn transferi beklemiyorum.Umarım fildişi çabuk elenir

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Bugün kü açıklamalardan sonra Sneijder'la anlaşma muhabbetinin kolpa olduğu anlaşıldı.Bu adam gelmeyecek gelse de bu 10 günden önce olmayacak.Büyük bir ihtimalle yönetimin devre arasında sadece Sneijder'i alacak kadar para ayırmış yani defasn transferi beklemiyorum.Umarım fildişi çabuk elenir

Biriktirmiş desek daha doğru olur gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt