Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

oha ya transfere ne kadar takilmisiz mac varmis haberim yok.

14'den beri gelişme oldu mu olumlu veya olumsuz?

Habertürk tv mühabiri

ayhan şensoy ‏@ayhansensoy

Galatasarlılara müjde! Wesley Sneijder cuma akşam İstanbul'a geliyor. Bilgi Sneijder'in menajerlik şlrketinin Türkiye temsilcislnden.

Arkadaşlar verdiğim bilginin arkasındayım. Sneijder artık Galatasaraylı diyebiliriz. Haberi yarın sabahtan itibaren habertürk tvde izleyin

Eğer bir aksilik olmazsa da cuma günü istanbula gelecek. Anlaşma 3.5 yıllık, alacağı ücret hakkında bilgi alamadım.

yeter artık be

ulan burak a laf atanlar acaba semih yaptiklarina ne demeli adam ikide bir kendini yere atiyor penalti almak icin

Habertürk tv mühabiri

ayhan şensoy ‏@ayhansensoy

Galatasarlılara müjde! Wesley Sneijder cuma akşam İstanbul'a geliyor. Bilgi Sneijder'in menajerlik şlrketinin Türkiye temsilcislnden.

Arkadaşlar verdiğim bilginin arkasındayım. Sneijder artık Galatasaraylı diyebiliriz. Haberi yarın sabahtan itibaren habertürk tvde izleyin

Eğer bir aksilik olmazsa da cuma günü istanbula gelecek. Anlaşma 3.5 yıllık, alacağı ücret hakkında bilgi alamadım.

Es-esten yol çıkıyorum

Bursa o kadar belli etti ki gol yiyeceğini o nasıl bir savunmadır ya ?:(

Abi o Serdar Aziz'i falan almasınlar kesinlikle.:b5:

hahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Sahaya girerler simdi :asd::asd::asd::asd::asd::asd:

yok abi bu serdar aziz hic pazarlik yapmasinlar bizim isimizi tek serdar tasci cözer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt