Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Herkese hayırlı nöbetler arkadaşlar,

Gündüz engelsiz aslanlarımız akşamda hem erkek hem de bayan basketbolcularımızın galibiyet aldı, bizim için güzel bir gün:)

İtalyada bu haber çıkmış hatta Sabatino Durante diye bir adam medyaya açıklama yapmış. Sneijdere istanbul hakkında bilgi verdiğini ve çok güzel bir şehir oldugundan bahsetmiş. Ögleden sonra imzalamış ve aksam saat 8 gibi bu haber italyada çıkmış.

belkide pilini pirtini toplamaya yardim edecek ailesi :D yada milanoda son aksam yemegi ailesiyle..

açık açık ya tutarsa diye sallıyorsunuz. ayıp.

İtalyada bu haber çıkmış hatta Sabatino Durante diye bir adam medyaya açıklama yapmış. Sneijdere istanbul hakkında bilgi verdiğini ve çok güzel bir şehir oldugundan bahsetmiş. Ögleden sonra imzalamış ve aksam saat 8 gibi bu haber italyada çıkmış.

imzaladıysa neden bildirim açıklama vs yok o hal?

Transfer Nöbeti

buraya gelip kolpa duyum verenlerin artık en ağırından ceza almaları lazım yada ihraç.. ipini koparan gelip saçma sapan duyum veriyor ne kaynak var ne birşey.

Beyler gelişmeler neler? Hangi sayfaya bakmalıyım?

Arkadaş amaç ne az önce bilmem arkadaşımın arkadaşı İtalya'da komşusuy muş, yok şimdi haber çıkmış eğlence arıyorsan başka şeylerde var yani. Kaynak göster haber varsa.

saatlerdir sneijder türküsünü dinliyorum :sad007: gelmedin snejderim gelmedin portakalım

Ailesi ile görüşmesinin altında bence başka bir neden var yoksa koca adam gerizekalı mı ki Ben Türkiye'ye gideyim mi demez hehalde..

Ben tahmin ediyorum bazı şeyleri ancak burada dillendirmiyeceğim. Sürecin uzamasında ki etkin faktörlerden biri eşi ama buraya gelip gitme mevzusu değil başka bir olay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt