Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaş amaç ne az önce bilmem arkadaşımın arkadaşı İtalya'da komşusuy muş, yok şimdi haber çıkmış eğlence arıyorsan başka şeylerde var yani. Kaynak göster haber varsa.

Ben onla konuştuğumu söyledim. İtalyan televiyonlarını seyrediyor degilim burda. Bütün olay Sneijder gündüz 3 civarlarında antremandan sonra evde olmuş ve bizim bir yetkiliyle görüşüp imzalamış. Ve Sabatino Durante bu bahsettiğim adam italyada bir menajermis. Türkiyeye önceden çok oyuncu getirmiş Sneijderin kendisinden istanbul hakkında bilgi aldığını ve ona eğlenceği çok güzel bir şehir oldugunu bahsettim demiş yaptığı açıklamada.

Ben tahmin ediyorum bazı şeyleri ancak burada dillendirmiyeceğim. Sürecin uzamasında ki etkin faktörlerden biri eşi ama buraya gelip gitme mevzusu değil başka bir olay.

Acaba eşinin çektiği film ile ilgili bir korku olabilir mi ? bence olabilir..

Gökhan saz dibi delinmiş poşet gibiyse serdar aziz bildiginiz süzgeç

serdar aziz alirsak, 1 ay sonra gecicek muhabbet:

abi taş gibi defans dediniz, bu bildigin tofaş cikti

İtalyada bu haber çıkmış hatta Sabatino Durante diye bir adam medyaya açıklama yapmış. Sneijdere istanbul hakkında bilgi verdiğini ve çok güzel bir şehir oldugundan bahsetmiş. Ögleden sonra imzalamış ve aksam saat 8 gibi bu haber italyada çıkmış.

durum öyleyki yalan duyum vereni asalım dicekler dikkat et renktaş doğrumu bu

İsteyen inanır istemeyen inanmaz. Ben arkadaşın dediğini anlattım sadece.

Ben tahmin ediyorum bazı şeyleri ancak burada dillendirmiyeceğim. Sürecin uzamasında ki etkin faktörlerden biri eşi ama buraya gelip gitme mevzusu değil başka bir olay.

cektirdigi videodan bas ediyorsun herhalde. o konuda benimde süpehlerim vardi ama tv de baya bir terslediler bu konuyu hemde en basda ahmet cakar.

bu video üzerinden hanimi üzerinden futbolcuya saldirmak isteyenler serefsizdir adidir diye resmen küfür etti :D

Bunu ahmet cakar bile diyorsa hic beklemedim kisiden olarak bu olay türkiyede pek sorun olmayacak gibime geldi.

Sneijder'ın imzaladığı haberlerine inanalım mı inanmayalım mı?

IHA haber yapmis olayi. Italya´da cikmis öyle bir haber. Yani normalde ciddiye almayacagimiz bir haber, ancak Italyanlar Sneijder´in komsusundan almis haberi :)

Imzalamis güya :)

iha.com.tr/sneijder-imzaladi-mi-259172-haber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt