Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

İtalyada bu haber çıkmış hatta Sabatino Durante diye bir adam medyaya açıklama yapmış. Sneijdere istanbul hakkında bilgi verdiğini ve çok güzel bir şehir oldugundan bahsetmiş. Ögleden sonra imzalamış ve aksam saat 8 gibi bu haber italyada çıkmış.

oyle bir haber yok italia basininda..hangi basin veya tv gordunuz?

Adam afedersiniz .ıçmaya gitse ajanslara düşüyo artık... :)

Beyler haber aldım.

Sneijder, Pargalı İbrahim infaz edilir edilmez imzayı atacakmış.

Kaynak: Hürrem Sultan, Sümbül Ağa'ya söylerken duyan Nigar Kalfa.

cektirdigi videodan bas ediyorsun herhalde. o konuda benimde süpehlerim vardi ama tv de baya bir terslediler bu konuyu hemde en basda ahmet cakar.

bu video üzerinden hanimi üzerinden futbolcuya saldirmak isteyenler serefsizdir adidir diye resmen küfür etti :D

Bunu ahmet cakar bile diyorsa hic beklemedim kisiden olarak bu olay türkiyede pek sorun olmayacak gibime geldi.

kaya biraz tehlikeli :) ondan dolayıda sneijder düşünüyor olabilir :D

Sneijder eskilerden bilerim. Ayni Okula gitmisdik Utrecht'de. Aradim, gelebilirmiyim diye... ,,evet" dedi düsünmeden..

Su anda Milano dayim... Sneijder var, Yolante Yenge ve aileleri, arkadaslari... birseyler icdik, muhabbet etdik.. Sneijder ile ailesini yanliz birakdim simdi, onlar kendi aralarinda bi konusma yapicakmis. bi hatira resmi de cekdirmeyi ihmal etmedim tabiki.

Wes-Yo-family-wesley-sneijder-17509381-500-333.jpg

~ send form Android | Milan 37° 1515858#

cektirdigi videodan bas ediyorsun herhalde. o konuda benimde süpehlerim vardi ama tv de baya bir terslediler bu konuyu hemde en basda ahmet cakar.

bu video üzerinden hanimi üzerinden futbolcuya saldirmak isteyenler serefsizdir adidir diye resmen küfür etti :D

Bunu ahmet cakar bile diyorsa hic beklemedim kisiden olarak bu olay türkiyede pek sorun olmayacak gibime geldi.

Abi ne kadar bize saçma gelsede sonuçta Müslüman çoğunluğun yaşadığı bir yere geliyor. Antalya'da 2 hafta tatil yapmaya benzemez bu iş.

Evde yaşanacak bir huzursuzluk futboluna dahi sıçrar. İnşallah bu tarz durumlara alışkın ya da atlatacak kadar olgunlardır.

Sneijder'in mahallesindeki, caminin köşedeki hacı bakkal amca bizim tanıdık. Ona sordum bugün, geldi 5 ekmek, yarım kilo peynir aldı "Yarına kahvaltıya peder bey var valideyle beraber, sonra da toplanıp Hollanda'ya gidicez halaların elini öpmeye İstanbul'a gitmeden önce. Malum İstanbul'a gidince 5 yılda bir anca görüşürüz" dediğini söyledi.

Kesinlikle ...

Kim olsa 1 milyon kez düşünür. Hele biraz medyayı araştırdıysa bizim ki akıllıysa araştırmıştır.

Ama şu var .. Ailesiyle telefonda görüşebilirdi..

Telefonla görüşmek yerine bir evde toplanmak çok garip..

Mesela evde baba telefonlarımı Moratti dinletiyor eve gelin , ben tehdit ediliyorum beni zorla Türkiye'ye göndermek istiyorlar , oraya gidebilirm ama eşimin çektiği filmden çekincelerimz var gibi şeyler mi ki ?

Yarından tezi yok beni fotomaç a alırlar :D

İsteyen inanır istemeyen inanmaz. Ben arkadaşın dediğini anlattım sadece.

Renktaş mesele inanıp inanmamak meselesi değil, bu taraftar Rok, Ertem Şener'e bile inandı. Onların ne bok olduğunu bile bile inandı. İnanılacak son kişi olduğunu bile bile inandı. Çünkü inanmak istediler, istedik.

Şimdi %80'imiz burda Beyaz Tv itlerine salladı,inanmayın dedi. Buna ben dahil bunları derken acaba doğrumu diye içimiz içimizi yemiyo değildi.

Burdaki insanların hepsi duygusal olarak hassas. Mesele inanmak değil, yalancının krallarına bile inandı bu taraftar.

Sen sen ol, emin olmadığın haberi paylaşma, eğer gerçekten Galatasaraylıysan, eğer gerçekten Galatasaray taraftarına aşıksan... Bizim gibi ızdırap çekiyosan ki öylesin anlayacağını düşünüyorum...

Ben onla konuştuğumu söyledim. İtalyan televiyonlarını seyrediyor degilim burda. Bütün olay Sneijder gündüz 3 civarlarında antremandan sonra evde olmuş ve bizim bir yetkiliyle görüşüp imzalamış. Ve Sabatino Durante bu bahsettiğim adam italyada bir menajermis. Türkiyeye önceden çok oyuncu getirmiş Sneijderin kendisinden istanbul hakkında bilgi aldığını ve ona eğlenceği çok güzel bir şehir oldugunu bahsettim demiş yaptığı açıklamada.

ağam eğlenir bizimle

Irmak Kazuk , İbrahim Seten.

Şimdi de Mehmet Arslan Milano'ya gitmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt