Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ınsallah semıh danyy ve rıeraya bırsey olmaz ....tersı halınde yonetım dusunsun terımı kımse susturamaz!!

Ama şu var .. Ailesiyle telefonda görüşebilirdi..

Telefonla görüşmek yerine bir evde toplanmak çok garip..

Mesela evde baba telefonlarımı Moratti dinletiyor eve gelin , ben tehdit ediliyorum beni zorla Türkiye'ye göndermek istiyorlar , oraya gidebilirm ama eşimin çektiği filmden çekincelerimz var gibi şeyler mi ki ?

Yarından tezi yok beni fotomaç a alırlar :D

:D:D

Yine insanî düşünücem. Bazı insanlar ailelerine oldukça bağlıdırlar her kararlarında danışırlar olabilir. Belkide sıradan bir aile toplantısı biz sürekli gelin güvey olduk bu süreçte sanki.

Adamın annesi babası gelmişse bu iş bitmiş.Sonuçta adam İstanbul'a gelip takımla çalışmaya başlayacak eşi de ev için mobilya filan.Eeee çocuğun okulu var dönem bitmedi o da mecburen 1-2 hafta İtalya'da kalıcak, annesi babasıda çocuklarına bakıcak.Bu iş bitti rahat olun.

Vayyy Sezai hoşgeldin renktaşım. Valla koltuğunda çok gözü olan varmış ama kimse senin kadar yetenekli değil valla. Güldürcez die eziyet ettiler resmen bize... Nasılsın iyisin inşallah...

Beyler az önce Sneijder'i aradım......

Açmadı :D

Abi ne kadar bize saçma gelsede sonuçta Müslüman çoğunluğun yaşadığı bir yere geliyor. Antalya'da 2 hafta tatil yapmaya benzemez bu iş.

Evde yaşanacak bir huzursuzluk futboluna dahi sıçrar. İnşallah bu tarz durumlara alışkın ya da atlatacak kadar olgunlardır.

sneijder tam profesionel. is ve aile hayatini ayirmasini cok iyi bilen birisi. bu sneijderin 2ci evligi oldugunu unutmayalim ki bosandigi dönemlerde en iyi futbol oynadigi dönemlerdir. bilmiyorum artik kari ile evde tartisirken hirs yapip daha mi inatla oynadi daha mi sert top vurmaya basladi bilemecem

babasını ve annesi evinemı gelmiş wesley'in kaynak nee

Ey güzel Allahım etrafımdaki Kamilleri gördükçe sana Şükrediyorum.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt