Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iha linki paylaşmak serbest mi ? geç de olsa açılıyor haber.

foto da çok iyi, kuşadasında hotelden herhalde.

İHA haberi kaldırmamış duruyor zor zar girdi siteye baktım duruyor

Arkadaşlar Fazıl Ünverdi'nin mesajı:

"Arkadaşlar, Irmak Kazuk ile sürekli whats app tan konuşuyorum. Babası ve annesinin de Milano'ya geldiği doğru. Karar vermek için. Hatta Sneijder ile konuşmak istemiş Irmak, ancak alacağı karar kesinleşmeden açıklama yapmak istemediğini söylemiş. Irmak zaten öğleden sonra bütün gün Sneijder'in evinin önündeydi, az önce ayrılmış oradan. Artık yarına kaldı, oradan ayrıldım diye mesaj attı şimdi. Zaten gece bağlanıp anlatacak olup biteni."

"Şimdi yine mesaj attı... Eğer imzayı atarsa 4 milyon Euro garanti ücret + 25 bin Euro maç başı... 250 bin Euro şampiyonlar ligi tur atlama primi, 500 bin Euro lig şampiyonluğu primi..hayırlısı inşallah olur."

iha linki paylaşmak serbest mi ?

1341159477_insans1.jpg

İHA :D

Efe sen de hoşgeldin, iyiyim sağol, umarım sende iyisindir. Ben genelde transfer döneminde gevezelik yapıyorum, çünkü oyun sistemi, sahadaki performans hakkında yorum yapacak kadar bilgili sayılmam forumda iyi analiz yapan renktaşlar var.

Çok şükür renktaşım. Yok valla senin yaptığın iş gerçekten beceri gerektiren bir durum. Herkesin ağzı var, kendine göre analizi var. Anlayanın da fikri var, anlamayanın da. Ama sende ki yetenek herkeste yok:)

Yok valla şaka sanıyosun, senin yaptığını yapmaya çalışan çok oldu... Baya bir eziyet ettiler:)

Ben bi haber aldim.

Sneijder hem GS hem Inter ile anlasdi. Bir tane Pürüz kaldi. Kardesi Rodney Sneijder 'e bi takim bulunmasi rica etdi.

A. Albayrak bunun üzerine devreye girdi ve calismalara basladi.

Arkadaşlar Fazıl Ünverdi'nin mesajı:

"Arkadaşlar, Irmak Kazuk ile sürekli whats app tan konuşuyorum. Babası ve annesinin de Milano'ya geldiği doğru. Karar vermek için. Hatta Sneijder ile konuşmak istemiş Irmak, ancak alacağı karar kesinleşmeden açıklama yapmak istemediğini söylemiş. Irmak zaten öğleden sonra bütün gün Sneijder'in evinin önündeydi, az önce ayrılmış oradan. Artık yarına kaldı, oradan ayrıldım diye mesaj attı şimdi. Zaten gece bağlanıp anlatacak olup biteni."

"Şimdi yine mesaj attı... Eğer imzayı atarsa 4 milyon Euro garanti ücret + 25 bin Euro maç başı... 250 bin Euro şampiyonlar ligi tur atlama primi, 500 bin Euro lig şampiyonluğu primi..hayırlısı inşallah olur."

euro lig şampiyonluğu ne ....

İha boş haber yapmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt