Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijderin kriterlerine uyan ingilterede 2 takım var Biri manu biri arsenal ikisininde Sneijdere ihtiyacı yok suna katılmam ama eger bu iki takım isterse sneijderi bize 5 mn € imza atarken senelik onlardan 2,5 alcagını bilse gider oynar

Yahu bizim çocuğumuz dediğimiz Arda bile A. Madrid'i duyunca bizi bi çırpıda sildi daha az paraya kabul edip gitti, Sneijder'de öyle yapar ki haklı da adam. Önemli olan o seviyeye çıkabilmek ya zaten.

öyle deme ya. liverpool belki bu aralar iyi degiler pek ama arada sirada cikislari olan takimdir. bu sneijder transferide onlar icin firsat transferi ola bilir ki ilac gibi gele bilir bu onlar icin. Sneijderin oraya gitmek istememesi 2 neden ola bilir. 1cisi liverpool okadar ücreti ödeyemesi oyuncu icin 2ci ise liverpoolun sampionlar ligi sansi zor baya. ligde arsenal-chelsea-manu-city ve hat totenham varken sneijder gelse yeterli olrmu ?! onun hesabini yapmiyorlar degildir ingilizler.

Liverpool'un sahibi sene başında küçülmeye gittiklerini açıklamıştı,yüksek maliyetli oyuncular yerine daha genç ve geleceğe yönelik isimlerle mücadele edeceklerini söyledi..Bana kalırsa Liverpool'un artık sadece ismi var,cismi yavaş yavaş tarihe karışmak üzere..Yani yukarıdakilerle mücadele etmesi artık çok ama çok zor ki,en iyi zamanlarında bile 2.lik görebildiler o da sadece 1 kez...Ha belki yine ligi ara sıra 4.bitirebilirler ama bence bundan sonra en fazla yapabilecekleri UEFA kupasında final olabilir..

Bu gidişle Irmak Kazuk, Sneijder kılığına girip uçağa binecek herhalde.

Dany-Semih ikilisi ilk başlarda bocaladılar ama şu anda iyi ikili oldular bence. Dany artık çok fazla topla uğraşmıyor Fatih hoca uyarmıştır mutlaka , fiziksel özellikleri zaten çok iyi

yengede tık yok bu akşam karar veriyolar heralde

sen meşgülsun galiba .s.s.s yazdım :sad007:

Ama Serdar Taşçı 'ya hayır demem:ayatollah:

Tam aradığımız kan, Ujfa'nın daha genci ve yerli statüsünde oynayanı. Oyun tarzları benziyor, profesyonellikleri benziyor, bizim takıma cuk otururdu.

Gerçekten şaka yapmıyorum kendi kalesine attığı gol ve ufak tefek hatalar haricinde Dany inanılmaz bir adam o hız o güç bulunmaz hint kumaşı , Boyu da 1,84 çok da kısa değil idare eder.

Yok hocam bende şaka yapmadım zaten aynı görüşleri paylaşıyoruz :yenieek:

AW: Transfer Nöbeti

Yav saka maka twitter cikti mertlik insanlik ölmüs. Resmem ins an kiliginda gezinen yaratiklar ile ayni havayi aliyoruz...

P FOR PİPPİSH @realpipish 2t

hi yolante we are turkish rapists in istanbul ... and look forward to you... come on quickly @YolantheCabau

olm kimse de kanalin ismini söylemiyor :o

bende barcelona macina bakarim :D

Sneijder tranferi sürecinde gerek Aysal gerek diğer yönetim kurulu üyeleri gerek YOLANTHE gerek Sneijder , gerek Irmak Kazuk , gerek basın mensubları , gerek menajerler gerek Baki Mercimek , gerek Rodney Sneijder gerek sahte twitterciler GALATASARAY TARAFTARINI açık konuşuyum YALANLARIYLA MAYMUN GİBİ OYNATTILAR..Böyle bir bilgi kirliliği ömrümde görmedim..Bizi bu konuda yalan söyleyenleri kınıyorum.

GEREği yapılsın..

Sneijder tranferi sürecinde gerek Aysal gerek diğer yönetim kurulu üyeleri gerek YOLANTHE gerek Sneijder , gerek Irmak Kazuk , gerek basın mensubları , gerek menajerler gerek Baki Mercimek , gerek Rodney Sneijder gerek sahte twitterciler GALATASARAY TARAFTARINI açık konuşuyum YALANLARIYLA MAYMUN GİBİ OYNATTILAR..Böyle bir bilgi kirliliği ömrümde görmedim..Bizi bu konuda yalan söyleyenleri kınıyorum.

GEREği yapılsın..

Ertem ve saz ekibini deftere yazdım..

Gördüğüm yerde dalacam rdaş..

Ömer Üründül trtsporda bloklar arasında kopukluk var ve kollektif futbol kelimelerini kullandı demekki daha yaşıyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt