Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AW: Transfer Nöbeti

Şunu sanal ihbardan bir ihbar etsek 2-5 yıl cezası var. Şikayetçi olmasa bile Yolanthe vurur geçerler cezayı.

Vallah renktas ne yapilmasi gerekiyorsa ben varim. Boyle insanlik disi, akli sira saka da olsa, bir sey olabilirmi? Birde müslümanim diye gecinir...

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

aynen oyle bende bunu defalarca yazdım bu adamı antepten değilde premier leagten liverpooldan 10 milyon euro verip alsaydık taraftarın gozunde avrupanın en iyi defans oyuncusu idi basit hataları yapmasa puyolla bile eşittutan olurdu liverpooldan gelse:)

Yalnız agalar şaka maka Sneijder'den ümidi kestik kendi oyuncularımızı övmeye başladık iyi mi :D

Bu arada Dany'e 2 sezon daha sabredip adını Durmuş falan yapalım bence :D

Yine bir 24 saatin sonunda gelmiş bulunmaktayız renkdaşlar,bu gece ki 24 saat açıklaması kimden geldi acaba ben çok takip edemedim bugün

adam müzmin sakat. bende cok begeniyorum, ama iki senedir 5 mac oynayip sakatlaniyor:sad007:

gelmekde ister. ama stuttgart baya para ister minimum 7-8

Hocam sen hangi adamdan bahsediyosun, Serdar'ın senelik maç ortalaması 30 küsür yav nasıl sakat bu :D Belki bu sene sakatlandıysa onu bilmiorum ama

Ya o değilde kardeşlerim birden aklıma şu aşağıdaki video geldi...baştan sona tekrar tekrar izledim ... inanın bana aklıma ne Sneijder geldi nede bir başka transfer...Ulan arkadaş biz harbiden çok büyük bi camiayız ya...Allah'ım şükürler olsunki bende bu kaliteli taraftar topluluğunun bu büyük takımın bir parçasıyım ;)

[video=youtube;aSNW7KJgCTg]https://www.youtube.com/watch?v=aSNW7KJgCTg[/video]

Rahat olun. 2x 24saat icin aciklanir Transfer, olumlu yada olumsuz

Ohh yağmur da yağıyor.... Bir de uyku bastırdı ki :D

Biriniz anket açın bari ne zaman gelir diye... Bakalım ne çıkacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt