Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Herkese iyi geceler raaattt olunnn transfer dönemi bitmeden gelir illa :b5:

Sneijder gelmzese...bidaha nah alirim hollanda'dan portakal.

uruguayın penarol takımında oynayan carlos jacgues diye bir oyuncu cm de keşfetmiştim adam mutiş bence bu adama yönelmeliyiz.

Yalnız şaka maka bizim hangi transfer sezonumuz son günden önce bitmiş ki bu sene bitsin? Son gün çıkar gelir Sınaydır

Transfer Nöbeti

Bugün fenerin maça baktım tabii Serdar Aziz 'i izlemek için , kardeşim geçeceksiniz orayı Dany Serdar Aziz 'e 10 basar o kademe hatası yapıp duran Dany 'ye göre 10 kat daha yavaş Ömer Toprak 'a 10 basar..Bu forumda Dany 'yi istemeyen çok kişi var niye olduğuna anlam veremiyorum..

Bence de Serdar Aziz Semih'e uygun bir partner değil.

Dany'e gelince topla çıkarken çok risk alması ve bu konudaki beceri eksikliğine rağmen inatla aynı şeklide davranması nedeniyle defanstan çıkarken kaptırdığı toplar ve attığı hatalı paslar çok göze batıyor. Bu yüzden sevmiyor insanlar Dany'i. Ayrıca hava toplarında da yeternice etkili değil.

Ömer Toprak hava hakimiyeti ve hamleli stoper olarak oynayan ve ilk toplara basan Semih'in arkasını toplayabilecek olması sebebiyle bence iyi bir alternatif. Ama ben de riskli buluyorum. Yerli olması ve daha iyi bir yerli alternatif göremediğim için istiyorum. Serdat Taşç ı daha iyi midir onu izleyenlere sormak gerek.

Dany topla çıkışlarında dikkatli olsa, taraftarın gözüne girer. Çok atletik bir defansımız oluyor Semih-Dany ikilisi oynadığında. ManU maçlarında çok beğenmiştim mesela.

Sonuçta seneye mutlaka defanstan 1 kişiyi yerlileştirmemiz lazım. Türk bek bulmak imkansız olduğuna göre, ya Muslera'yı satıp Onur'u alacağız, ya da Dany'nin yerine yerli bir stoper.

Veli Kavlak Penaltı Pozisyonu Marcus Merk' in yorumu - YouTube renktaşlar allah aşkına bunun nesi penaltı ya bjklilerle konuşuyoruz ısrarla penaltı olduğunu savunuyorlar. adam göz göre göre kendi ayağına takılıyor ya

Renkdaş kalecinin müdahalesi yok ama sanki defans adamı kendi sol ayagıyla veliye dokunuyor ve o hızda kosan adama ıncede dokunsan kendi takılır.Bencede penaltıydı ama hakem vermemıstı sanırım maçta

Ynt: Transfer Nöbeti

Araştırmacı gazeteci Irmak kazuk bağlandı mı arkadaşlar. Ne söyledi??

Bir 24 saat daha mı istedi yoksa

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Renkdaş kalecinin müdahalesi yok ama sanki defans adamı kendi sol ayagıyla veliye dokunuyor ve o hızda kosan adama ıncede dokunsan kendi takılır.Bencede penaltıydı ama hakem vermemıstı sanırım maçta

Penaltı değildi hakem vermişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt