Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hep bi gün sonra, bi 24 saat denildi...

Pazar gününe kadar birsey olmazsa, artik Sneijder Transferi olmaz...Ümitler tamamen gider..

Pazar günü de belki, Pazar'dan önce kesinlikle birşey beklemeyin. Adamda bir yürek var, öküz yüreği.

hep bi gün sonra, bi 24 saat denildi...

Pazar gününe kadar birsey olmazsa, artik Sneijder Transferi olmaz...Ümitler tamamen gider..

Bu yüzden milletin beyni artık laçka oldu. Hayal kırıklıkları kombo yaptı artık. Mundar ettiler transferi.

Yengeye yolladım koreografi videolarını izlesin görsün taraftarı

iyi geceler renkdaşlar,görüşmek üzere,yarın hayırlı haberlerle uyanmak dileğiyle:ayatollah:

Sneijder, transferin son günlerinde, hatta son gününde gelir..

Sneijder'in önceki transferleri de hep böyle olmuş. Biraz öküz yürekli bir arkadaş.

Yarin LIG macimiz var... unutduk ligleri...maclariii

Hadiyin iyi geceler, yarin kasimpasa macinda takimimiza basarilar.

Harbiden devre arasını boş umutlarla geçirdik :S

sneijder aciklanacak gibi bir his var icimde bugun sanki:D:D

sneijder aciklanacak gibi bir his var icimde bugun sanki:D:D

Vallahi, bütün problemleri cözüldü gibi...bugün ailesiyle konusdu Sneijder... bugün,yarin karar verir.

Ha...ben beklim Tottenham/Liverpool bana bi teklif yapsin... diyerse...Pazar/Pazartesi'kadar yol var.

Daha da yok artik...Baskan dedi 3-4 gün daha müsade veriyoruz, ondna sonra alternatiflere yönelicez..

Öyle veya böyle Pazartesine kadar Net bi sonuc olacak.

Adam da haklı bir bakıma, karar vermek zor. Suç Sneijder'de değil, sürekli bugün, yarın gelir diye bizi kandıran yönetici ve yönetime çok yakın insanlarda. Bilgi kirliliği yaşanmasaydı iş bu noktaya gelmeyecekti. Şimdi daha gelmeden millet Sneijder'e öfke duyuyor.

Sen istemezmiydin yeni transferlerle Kasımpaşa maçına çıkmak? Normalde bu gün maç için teknik, taktik konuşulurdu :) Boş boş duruyor sayfaları :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt