Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Vallahi, bütün problemleri cözüldü gibi...bugün ailesiyle konusdu Sneijder... bugün,yarin karar verir.

Ha...ben beklim Tottenham/Liverpool bana bi teklif yapsin... diyerse...Pazar/Pazartesi'kadar yol var.

Daha da yok artik...Baskan dedi 3-4 gün daha müsade veriyoruz, ondna sonra alternatiflere yönelicez..

Öyle veya böyle Pazartesine kadar Net bi sonuc olacak.

bugunmu aylesi ile gorusmuz

Adam da haklı bir bakıma, karar vermek zor. Suç Sneijder'de değil, sürekli bugün, yarın gelir diye bizi kandıran yönetici ve yönetime çok yakın insanlarda. Bilgi kirliliği yaşanmasaydı iş bu noktaya gelmeyecekti. Şimdi daha gelmeden millet Sneijder'e öfke duyuyor.

Baskan/Yüksek Yönetici ciksaydi...Sneijder düsünme süresi istiyor...Taraftarlarimiz 1-2 hafta beklecekler gibi bi aciklama olsaydi...veya KAP aciklamasi daha sonra..amam malum ceza alinmak istenmedi..

Berki de biz Taraftar olarak cok istiyoruz, sabirsiiz berkide :D

Sen istemezmiydin yeni transferlerle Kasımpaşa maçına çıkmak? Normalde bu gün maç için teknik, taktik konuşulurdu :) Boş boş duruyor sayfaları :D

Kesinlikle ha, inşallah takım ve teknik kadroda bizim havada değildir. Yoksa yandık. 2. devre her maç, her puan altında değerinde artık. Şikecilerin yaklaşmasına izin vermemeliyiz asla.

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Melo Selcuk

Hamit Sneijder Amrabat

Burak

7 yabanci :(

Amrabat <-> Engin/Emre

Kesinlikle ha, inşallah takım ve teknik kadroda bizim havada değildir. Yoksa yandık. 2. devre her maç, her puan altında değerinde artık. Şikecilerin yaklaşmasına izin vermemeliyiz asla.

Hele ki mağlubiyetler gelirse o zaman millet bütün stresini yönetimden alır.

Forumda yurt dışından olan çok herhalde, Türkçe yerlerde :)

Türkçe olayına bu kadar takılılmasına anlam veremiyorum ben. Bazı renktaşlar yurtdışında yaşıyor ve Türkçe'leri zayıf biraz. Birde bazıları foruma renk katıyor böyle cümlelerle, biraz anlayış gösterilmeli bence. Gereksiz bana göre.

Türkçe olayına bu kadar takılılmasına anlam veremiyorum ben. Bazı renktaşlar yurtdışında yaşıyor ve Türkçe'leri zayıf biraz. Birde bazıları foruma renk katıyor böyle cümlelerle, biraz anlayış gösterilmeli bence. Gereksiz bana göre.

Birşey dediğimiz yok zaten.Gayet anlayışla karşılıyoruz ama belirtmekte de bi sakınca yok bence.

Saate bak..Internetde yaziyorsun...Edebiyat Yüksek Ögretim Profesor birisi gibi mi yazmak lazim :D

+ Evet, cogu Üyeler yurtdisinda yasiyor, ve Ana Dili bile bazen Türkce degil, baska bi Dil oliyor.

Ben yatıyorum, yarın 10'da sınav var, herkese iyi geceler. Yarın da birşey çıkmaz kesin, Cuma %10'da olsa ihtimali var.

Eskiden, kim online gözükiyordu..artik gözükmiyor sitenin alt bölümünde... niye acaba?

Birşey dediğimiz yok zaten.Gayet anlayışla karşılıyoruz ama belirtmekte de bi sakınca yok bence.

turkce ne kardesim ? turklerin konustugu dil degil mi ? nerden turemis bu dil ? atalarinizdan degil mi ? e tamam, ekleme yapiyoruz var say, biz de insaniz alla alla onlar dil duzenliyo da biz niye duzenliyemiyoz ? biz de gelecektekilerin atasiyiz. tanri degil ya bu atalar.

insan istedigi gibi konusur karsidaki anliyosa. anlamiyosa da onun problemi. sorun cozuldu.

turkce ne kardesim ? turklerin konustugu dil degil mi ? nerden turemis bu dil ? atalarinizdan degil mi ? e tamam, ekleme yapiyoruz var say, biz de insaniz alla alla. biz de gelecektekilerin atasiyiz. tanri degil ya bu atalar istedigi gibi konusur karsidaki anliyosa. anlamiyosa da onun problemi. sorun cozuldu.

Valla ne içiyorsan bana da ver birader.Nerden nereye getirdin konuyu.Gerçi ortada elle tutulur konu da yoktu ama.

Birsey olmaz...bugün.. öglen sonra birseyler olabilir.. Yatin beyler... Son kalan Isiklari kapatsin :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt