Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aysal diyorki sneijder planda yokdu morattiyle sohbet ederken ortaya cikdi

E ozaman bizim o mevki icin baska bir futbolcuyla görüsmelerimiz olmasi gerekiyor sneijder ismi daha ortalikds yokken ..

Bu nedemek oluyor sneijderden vazgecdiYimiz gün alternativinenimzayi attiracaz!

Buna inana. Varmi ? Yok ! Neden ? Cünkü bilincli hareket etmiyoruz

Bu saaten sonra gelirse birtek sneijder gelir oda zor baska transferde olmaz gibime geliyor...

öyle de sen sneijdersin evet kalitene diyecek yok ama 6 aydır top oynamamışsın ve o veya bu sebeple takımından kadro dışısın...

dandik kupa maçında bile kadroya dahi giremiyorsun...

bu durumda neyin var ki neyi bekliyorsun?

benim bu dediğim ile Sneijder' in ne alakası var renktaş. ben genel transfer olayları ile ilgili konuştum.

renktaşın birisi biz niye B.Munih,Dortumund gibi aylar önceden transfer yapmıyoruz dedi bende ona cevap verdim.

sen konunun buralara nerden geldiğini kaçırdın herhalde.

amın abı allah korusun ya bu sene bızı fıtık eder...onu oynatacağına alt yapıdan oynat daha ıı

alt yapıdan gelenlerde 1,70 boyunda 50-60 kilo adamlar hep nerden buluyorlar anlamıyorum renktaş :D

bu standartların haricinde olanlarda işi götürüyor Semih,Arda gibi

Valla bana deselerki Sneijder olmuyor Serdar Taşçı ile transferi kapatıcaz. Ben tavım:yenieek:

Bi yerde touluse sol backine teklif verdiğimiz yazıyor. Bakalım doğru mu artık en azından yalan dolan da olsa başka transfer haberleri görmek iyi oluyor :)

Ya bende bunu anlamıyorum. Hadi öğrendin ki Raffael gitti S04'e. İnsan bir bakar nereden geldi CL'de oynuyor mu ? Kişisel değil Korkmaz Kemal başka yazanlarda var. Yahu adam 2 maça çıkmış Kiev ile.

Raffael - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Peki raffaeli gec.. Diyelim Bastos schalkenin teklifini kabul etti.

Adamlarin hücüm hattini gördünmü?

Farfan

Huntelaar

Holtby

Draxler

(Bastos)

biz buna Burak Yilmaz ile mi cevap vericegiz?

Bence Sneijder olsada olmasada yönetim transfer yapacak arkadaşlar. Ama düşünsenize Sneijder' i alan bir takımsınız onun sayesinde bizi bilmeyen oyuncularda rahatlıkla gelir takımımıza

Peki raffaeli gec.. Diyelim Bastos schalkenin teklifini kabul etti.

Adamlarin hücüm hattini gördünmü?

Farfan

Huntelaar

Holtby

Draxler

(Bastos)

biz buna Burak Yilmaz ile mi cevap vericegiz?

Bir Bastos mu adamları level atlatacak Allasen ? Adamların hücumu zaten bizden daha iyi. Biz Schalke'yi bu yüzden değil defansif sorunları nedeni ile istedik.

Valla bana deselerki Sneijder olmuyor Serdar Taşçı ile transferi kapatıcaz. Ben tavım:yenieek:

Şimdi bizim takımın problemi ne ?

Öncelik sırasına göre yazarsak ;

1- Stoper

2-Yaratıcı sıkıştığımız anlarda bize maç kazandıracak biri yeni adıyla winner

3-Solbek

Para yok değil var bunu bizzat başkan dedi..

Ha devre arasında hem çok maliyet olur hemde takımına uyum falan derken lig biter..

Hiç uğraşma o zaman Semih'in Milli takımdaki partneri Ömer Toprak Stopere

Bizim klubümüzü önceden bilen Keita Winner olarak

Solbek ? En ciddi sorunumuz gibi gözükse de aslında ama en kolay çözülecek yer.. Riera mükemmel oynuyor.. sene sonuna bırakabiliriz..

Ömer toprak ve Keita'yı almak problem olmaz diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt