Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu sahtekar halen tweet mi cakiyor ..
Bu sahtekar halen tweet mi cakiyor ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben tesekkur ederim.
aradaki para 2 milyon euro. yani az bir meblag degil. kaldi ki az bile olsa bu farki biz odemezdik diye dusunuyorum.
oyuncu alacaklarini tahsil etmeden bize transfer olsa dahi alacaklarini sonradan alma hakki var. yani parasi falan yanmaz. adam hak etmis zaten. ancak inter kac ay ya da yil sonra oder onu bilememoyuncu da bunun bilincinde olsa gerek.
İyi de neden Inter bizimle öyle bi protokol yapsın ki? Ne çıkarı olur Inter'in. Şimdi bizim verdiğimiz bonservisi Liverpool verse yok olmaz ben Galatasaray ile protokol imzaladım 5 Şubat'a kadar kimseye vermem desin. Saçma bence.
Ben stoper'e doğrudan bir oyuncu değil alternatif bir oyuncu alınacağını düşünüyorum yani Dany ve Semih'in kesileceğini düşünmüyorum sizce?
su asamada altyapidan direkt 11'e adam koymazlar diye dusunuyorum. bence tecrubeli birini alacaklardir. umarim yetistirebilirler.
Biraz önce amazon.com müşteri hizmetlerinden bir arkadaşımla konuştum Sneijderin 2 hafta önce Türkiyeyi tanıtan bu iki kitabı sipariş etmiş, eline kitap 1 hafta önce ulaşmış görünüyor kayıtta dedi.
Bitirmiş olmalı artık kitapları. Karar anı demek.![]()
stoper kolo tpure olurmu sence? sene başındada ilgilenildik galiba? hem tecrübe- hemde sağ bekte oynar. bıraksan göbeğede gelir de..
bence tecrübe diyorsan toure olur.. hem fiyat olarakda 5-6 geçmez tahminimce. yaş oalrak tam zamanı 31 yaşında..
valla iki baskan arasindaki iliskiye baka.Zaten Sneijderi takimlarinda istiyorlar.Sneijder parayi asagi cekmiyor.Buda diyorki o zaman seni Galatasaraya satdim.Ya ora gidersin yada burda kalip antreman yapib parani alirsin.
Sneijderinde uzuldugu nokta, ben bunlari hakk etmiyorum.Bana yuksekmaasi siz verdiniz.Nereye giodecegimide kendim karar veririm sizler degil.
valla iki baskan arasindaki iliskiye baka.Zaten Sneijderi takimlarinda istiyorlar.Sneijder parayi asagi cekmiyor.Buda diyorki o zaman seni Galatasaraya satdim.Ya ora gidersin yada burda kalip antreman yapib parani alirsin.
Sneijderinde uzuldugu nokta, ben bunlari hakk etmiyorum.Bana yuksekmaasi siz verdiniz.Nereye giodecegimide kendim karar veririm sizler degil.
Ne ikili ilişkisi varmış? Bahsi geçen para 8 milyon. Sneijder'e yarım sezonda ödeyeceği parada 3m. Toplamda 11m eder. Bu protokol yüzünden Sneijder'i başka takıma satmaz oda Galatasaray'da oynamam Inter'de kalırım derse edeceği zarar 11m.
Empati yapıyorum neden bu transferi sadece Galatasaray ile sınırlandırayım.
allah korusun bi kazik da bursa dan yemiyelim, 7 milyon falan istiyorlarmis bide adama cusss derler
stoper kolo tpure olurmu sence? sene başındada ilgilenildik galiba? hem tecrübe- hemde sağ bekte oynar. bıraksan göbeğede gelir de..
bence tecrübe diyorsan toure olur.. hem fiyat olarakda 5-6 geçmez tahminimce. yaş oalrak tam zamanı 31 yaşında..
neyin kafasini yasiyor acaba bursa 7,5 snajdere veririken 7 milyon Serdar azize vermek salaklik tir .. gerci amrabat ta fena kazik yedik te neyse![]()