Transfer Nöbeti (Arşiv 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şeref abi bir şey soracağım.

Sneijder gelirse sistem değişecek.Bu bize olumlu bir ivme mi kazandırır yoksa sistem kurbanı mı oluruz?

ben tesekkur ederim.

aradaki para 2 milyon euro. yani az bir meblag degil. kaldi ki az bile olsa bu farki biz odemezdik diye dusunuyorum.

oyuncu alacaklarini tahsil etmeden bize transfer olsa dahi alacaklarini sonradan alma hakki var. yani parasi falan yanmaz. adam hak etmis zaten. ancak inter kac ay ya da yil sonra oder onu bilemem:) oyuncu da bunun bilincinde olsa gerek.

Bu mesajdan oyuncu ile İnter arasında var olduğu söylenen meselenin transferine bir engel teşkil etmeyeceği anlamını çıkartabilir miyiz? Eğer böyle ise hala imza atmamış olmasında başka sebep mi aranmalı?:confused:

İyi de neden Inter bizimle öyle bi protokol yapsın ki? Ne çıkarı olur Inter'in. Şimdi bizim verdiğimiz bonservisi Liverpool verse yok olmaz ben Galatasaray ile protokol imzaladım 5 Şubat'a kadar kimseye vermem desin. Saçma bence.

valla iki baskan arasindaki iliskiye baka.Zaten Sneijderi takimlarinda istiyorlar.Sneijder parayi asagi cekmiyor.Buda diyorki o zaman seni Galatasaraya satdim.Ya ora gidersin yada burda kalip antreman yapib parani alirsin.

Sneijderinde uzuldugu nokta, ben bunlari hakk etmiyorum.Bana yuksekmaasi siz verdiniz.Nereye giodecegimide kendim karar veririm sizler degil.

bütün kirli çamaşırlar ortaya çıktığına göre ki bence bu bir taktikti yani geçen hafta imzalamış olsaydı bu ayrıntıları belki hiç bilemeyecektik...

sıra imzaya geldi :)

Ben stoper'e doğrudan bir oyuncu değil alternatif bir oyuncu alınacağını düşünüyorum yani Dany ve Semih'in kesileceğini düşünmüyorum sizce?

ben dogrudan oynayabilecek bir oyuncu alinabilir diye dusunuyorum. tabi bu tamamen benim tahminim. tutup da seref aydin stopere as bir adam alinacak diye yorumlamasin kimse :-)

simdilik izninizi istiyorum. aksam bilgisayardan girebilirsem gorusuruz.

su asamada altyapidan direkt 11'e adam koymazlar diye dusunuyorum. bence tecrubeli birini alacaklardir. umarim yetistirebilirler.

stoper kolo tpure olurmu sence? sene başındada ilgilenildik galiba? hem tecrübe- hemde sağ bekte oynar. bıraksan göbeğede gelir de..

bence tecrübe diyorsan toure olur.. hem fiyat olarakda 5-6 geçmez tahminimce. yaş oalrak tam zamanı 31 yaşında..

Biraz önce amazon.com müşteri hizmetlerinden bir arkadaşımla konuştum Sneijderin 2 hafta önce Türkiyeyi tanıtan bu iki kitabı sipariş etmiş, eline kitap 1 hafta önce ulaşmış görünüyor kayıtta dedi.

Sneijder'e ulaşamadın mı Sezai ?

Herkes o röportajı bekliyor :rolleyes:

Yanlız iş böyleyse adam bize zorla mı gelecek gelirse ne kadar faydalı olacak

stoper kolo tpure olurmu sence? sene başındada ilgilenildik galiba? hem tecrübe- hemde sağ bekte oynar. bıraksan göbeğede gelir de..

bence tecrübe diyorsan toure olur.. hem fiyat olarakda 5-6 geçmez tahminimce. yaş oalrak tam zamanı 31 yaşında..

olmaz yabanci doluyor sakat oluyor kadro

gurbetci olur

valla iki baskan arasindaki iliskiye baka.Zaten Sneijderi takimlarinda istiyorlar.Sneijder parayi asagi cekmiyor.Buda diyorki o zaman seni Galatasaraya satdim.Ya ora gidersin yada burda kalip antreman yapib parani alirsin.

Sneijderinde uzuldugu nokta, ben bunlari hakk etmiyorum.Bana yuksekmaasi siz verdiniz.Nereye giodecegimide kendim karar veririm sizler degil.

11 m değerinde ki ilişki neymiş söyler misin?

eskiden jet fadıl vardı jetpa holding patronu bilir herkes

sergernin bonservisini almıştı beşiktaştan ve elinde tutuyordu

daha sonradan sırası ile trabzon, fener ve bize kiralamıştı...

bu olayda buna benziyor gibi...

Ne ikili ilişkisi varmış? Bahsi geçen para 8 milyon. Sneijder'e yarım sezonda ödeyeceği parada 3m. Toplamda 11m eder. Bu protokol yüzünden Sneijder'i başka takıma satmaz oda Galatasaray'da oynamam Inter'de kalırım derse edeceği zarar 11m.

Empati yapıyorum neden bu transferi sadece Galatasaray ile sınırlandırayım.

Bizim baskandan elektrik aliyormus Moratti ;)

allah korusun bi kazik da bursa dan yemiyelim, 7 milyon falan istiyorlarmis bide adama cusss derler

neyin kafasini yasiyor acaba bursa 7,5 snajdere veririken 7 milyon Serdar azize vermek salaklik tir .. gerci amrabat ta fena kazik yedik te neyse :(

Bunu şimdi ben yazacaktım sen yazmışsın.Rolando da olabilir.İkisine de fitim ben.

Sneijder'la mevzu para değil hala neyin kafasındasınız adam bizim kontratı masaya koymuş telefon bekliyor.Kendi söyledi sorun para değil diye.Hala başkalarının lafına itimat ediyorsunuz.(yönetime)

neyin kafasini yasiyor acaba bursa 7,5 snajdere veririken 7 milyon Serdar azize vermek salaklik tir .. gerci amrabat ta fena kazik yedik te neyse :(

aynen oyle, etse etse 3 milyon veririm, 6-7 vereceksek gider Alman Turk alirim 10 kat daha iyi olur mesela Serdar Tasci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt